Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Reklamowanie

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): eryter22
Propozycja dotyczy (tytuł): Reklamowanie
Opis propozycji: Proponuję, aby administracja zatrudniła parę osób do wbijania na inne servery mc i reklamowania naszego servera. Można by też na spawnie dać informację zachęcającą do reklamowania. Dzięki temu inne servery by upadły i grałoby na rc więcej osób. Można byłoby to działanie też rozszerzyć o reklamowanie realcrafta w innych grach online takich jak : Cs go, lol, msp, bsp, simsy i metin 2 i wiele innych gier. 
Dodatkowe SS'y: Brak

• Superka 2
  • Dislike 1

Jestem na tak znowu świetna propozycja, ale to by było trochę chamskie z strony zarządu serwera.

/Edit Zastanowiłem się jeszcze raz i jednak jestem na neutral z przewagą na nie. Już wyjaśniam dlaczego To by było chamskie z strony serwera, że  on się reklamuje, ale nie pozwala reklamować innych serwerów. Z resztą dużo serwerów ma zakaz promowania.

Edytowane przez brunek333
  • Superka 1

1618725561367_2021-04-17_21_24_07.png.e1ebb57524586e91e93a09c8367801bc.png

Jestem za odrzuceniem.

1. Tak, jak napisał @brunek333- Administracja reklamowaniem się na innych serwerach okazywała by ogromną hipokryzję.

2. Jeżeli chcesz, aby serwer bardziej się rozwijał - sam możesz chodzić po innych serwerach i promować RealCrafta.

• Przytulas 1

1111111.png.418803030ddeb9349fc821898ac1eeac.png

hajs.png.987aa270861b9ea88b808423bbf251a2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...