Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

cliperka

Wyróżnione odpowiedzi

ODWOŁANIE MC

Nick zbanowanego: Cliperka
Nick Administratora, który banował: oldmancats
Długość bana: Perm
Kiedy to się stało?: 2021-06-12 10:46
Opis sytuacji: Przez przypadek na odpowiedź w konwersacji napisałam, że gram jeszcze na innym serwerze. Zdarzyło miś to jeden raz i tak więcej nie zrobię.  
Screen bana: 

IMG_20210615_172711.jpg

Edytowane przez agatkahihi
błędny link do pliku screen
  • Superka 1
  • Haha 1

Wrzuć ss tu lub przez imgur.com, bo się nie otwiera. Zależy jak całokształt wyglądał i jak ty to napisałaś, więc neutralnie. 

• Like 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

12 minut temu, cliperka napisał:

IMG_20210615_172711.jpg

Chodziło mi o screenshota tego co napisałaś a nie bana. Jak nie screenshot to logi. Z resztą skoro to ban za reklamę celową (nie przypadkową) to wątpię, że coś da się zdziałać, niestety.

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

15 minut temu, karolajn_ napisał:

Chodziło mi o screenshota tego co napisałaś a nie bana. Jak nie screenshot to logi. Z resztą skoro to ban za reklamę celową (nie przypadkową) to wątpię, że coś da się zdziałać, niestety.

Nie posiadam screena z tym co pisałam. Nazwa serwera /obcego/ padła nieświadomie. Nie było z mojej strony nic celowego.

Na /obcym/ serwerze nie mam konta opłaconego tylko tu na realcraft.pl

• Superka 1

Witaj @cliperka, kompletnie nie rozumiem dlaczego za napisanie to kogoś na msg informacji, że grasz na innym servie dostałaś bana za reklamę celową a nie przypadkową. Z tego co kojarzę to grasz już bardzo długo na naszym serverze i nie byłaś nigdy karana banem. Czekam na wypowiedz @oldmancats w tej sprawie.

Pozdrawiam i życzę Ci miłego dnia ~eryter22

Nie była to przypadkowa wiadomość. Konwersację normalnie prowadziłaś na chacie głównym z innym graczem, który wyraźnie napisał, że nie poda ip serwera na którym gra bo nie chce dostać bana za reklamę. Po jego wiadomości napisałaś na chacie globalnym, że grasz na serwerze xxx, po czym wyczyściłam chat i dałam ci bana. Taką wiadomość napisałaś jak najbardziej świadomie gdyż nie prowadziłaś konwersacji nawet na msg, więc nie można stwierdzić, że przypadkowo zapomniłaś napisać graczowi na msg zamiast na chacie głównym. Nawet gdybyś napisała wiadomość na msg, również byś otrzymała tego bana, ponieważ złamałaś regulamin. 

• Superka 2
  • Like 2
  • Haha 2

giphy.gif

Godzinę temu, oldmancats napisał:

Nie była to przypadkowa wiadomość. Konwersację normalnie prowadziłaś na chacie głównym z innym graczem, który wyraźnie napisał, że nie poda ip serwera na którym gra bo nie chce dostać bana za reklamę. Po jego wiadomości napisałaś na chacie globalnym, że grasz na serwerze xxx, po czym wyczyściłam chat i dałam ci bana. Taką wiadomość napisałaś jak najbardziej świadomie gdyż nie prowadziłaś konwersacji nawet na msg, więc nie można stwierdzić, że przypadkowo zapomniłaś napisać graczowi na msg zamiast na chacie głównym. Nawet gdybyś napisała wiadomość na msg, również byś otrzymała tego bana, ponieważ złamałaś regulamin. 

Rozumiem złamałam regulamin. Więcej tak nie zrobię.

Czy mogłabym prosić o złagodzenie wymiaru kary z blokady permanentnej na jakąś mniej dotkliwą.

Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

• Superka 2

• HeadAdmin
HeadAdmin

jestem na TAK.  Każdy czasme popelnia błędy

Edytowane przez zabsong
  • Superka 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

23 godziny temu, Norbert12 napisał:

Jestem na nie. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go.

Jak czytałeś może regulamin to Kara Maksymalna za reklamę celową jest ban permanentny. Taki właśnie dostałam. Źle zrobiłam rozumiem to moje pierwsze takie wykroczenie i nie rozumiem dlaczego nie mogę dostać drugiej szansy. Tym bardziej, że już to się nie powtórzy.

Proszę tylko o złagodzenie wymiaru kary na ban na kilka/kilkanaście dni zgodnie z regulaminem bo [SVIP] kończy mi się 2021-07-26.

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...