Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Norbert12

Norbert12
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Norbert12
Nick Administratora, który banował: xXOskar
Kiedy to się stało?: 2021.06.11 20:15
Opis sytuacji: kupno od drugiego gracza 10 sztabek netherytu za cene 45k którą ''specjalnie ustawił podczas wpisywania komendy /wymiana nick kwota'' z racji, że ów kolega umawiał się ze mną na cenę 400k postanawiam się odwołać od blokady ze względu odpowiedzi na moje pytanie czy specjalnie ustawił cenę 45k zamiast 400k kolega odpowiada ''TAK'' co dla mnie jest jednoznacznym potwierdzeniem, że mimo się umawialiśmy, osoba ta była świadoma wpisywania kwoty 45k specjalnie co uznałem za korzyść dla mej osoby i po prostu zakupiłem przedmiot i nie ma mowy o pomyłce ponieważ liczba 5 jest o kilka klawiszy dalej niz 0
Screen bana: https://imgur.com/a/uPPHH6L

w załączonym pliku osoba ta odpisuje, że cenę tę wystawiła umyślnie, pozdrawiam Norbert12

Screenshot_2.png

Edytowane przez Less_Than3
  • Wrr 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

Proponowałem wam zwrot itemów ewentualnie kasy jednak ty prawdopodobnie przelałeś ją koledze i tłumaczyłeś się, że jej nie posiadasz.

Najlepsze w tym wypadku byłoby gdybyście zwrócili itemy sobie wzajemnie ty mu 10 sztabek on tobie 45k i byłoby po sprawie. Twoje pisanie było już po tym jak ja się zająłem sprawą, dla mnie ban słuszny, oszukałeś gracza na 350k.

Trochę więcej uczciwości i będzie dobrze. 🙂

• Superka 2
  • Przytulas 1
  • Thinking 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...