Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Schronisko

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): eryter22
Propozycja dotyczy (tytuł): Schronisko
Opis propozycji: W tej propozycji proponuję wprowadzić na server schronisko. Byłby oczywiście też nowy warp a dokładniej /warp schronisko. Często biegając sobie po działkach spotykam bezpańskie zwierzęta (i graczy) takie jak krowy kury papugi itp. Te  zwierzęta chodzą sobie po ulicach między działkami albo chodzą po pustych niezajętych przez nikogo działkach i stanowią realne zagrożenie dla niczego nieświadomych graczy. Kiedyś jak mi się jeszcze chciało to prowadziłem te zwierzęta na moją działkę i tam sobie żyły, no ale ile można?!  Skala tego problemu jest tak ogromna, że gdybym tak robił z każdym napotkanym zwierzątkiem, to szybko osiągnąłbym limit mobów na działce, co za tym idzie, straciłbym działkę razem z mobami. Dlatego właśnie wpadłem na taki pomysł, że jak ktoś zobaczy bezpańskie zwierzę na mapie z działkami aby mógł to zgłosić adminowi, który bezpiecznie by zaprowadził tego moba do schroniska. A jak admin nie miałby na to czasu, to gracz sam mógłby do tego schroniska zaprowadzić tego moba i jeszcze by za to dostał jakąś nagrodę. Oczywiście byłaby również możliwość adopcji zwierząt z tego ośrodka. Ceny mobów z tego ośrodka byłyby tańsze niż ceny w sklepie vip.
Dodatkowe SS'y: Brak

• Wrr 1
  • Thinking 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...