Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): eryter22
Propozycja dotyczy (tytuł): Szkoła
Opis propozycji: Przyszedł mi do głowy taki pomysł, aby na serverze (niekoniecznie na spawnie), pojawiła się szkoła. Działałoby to w taki sposób, że byłby no wy warp, /warp szkoła, byłby wybudowany przez administrację servera budynek szkolny z korytarzami wewnątrz, klasami, i innymi pomieszczeniami. Oczywiście również mogłyby się znaleźć inne atrakcje, które można znaleźć na terenie szkoły takie jak : bieżnie, baseny, sala gimnastyczna, obowiązkowo duża brama przed szkołą, pokoje/budynki związane z aktywnością w klubach zainteresowań, ławki, drzewa itp. Myślę, ze byłoby coś bardzo fajnego, bo na innych serverach nie ma czegoś takiego i dzięki temu zwiększyłaby się ilość graczy na serverze. Oczywiście odbywałyby się w niej lekcje codziennie w pełnym wymiarze czasowym, byłyby sprawdziany, egzaminy, wycieczki ze szkoły itp. Jeżeli chodzi o nauczycieli, to osoby z administracji mogłyby się tego podjąć, a jeżeli adm nie ma na to czasu, to powinni zapewnić szkole jakichś wykwalifikowanych nauczycieli, mogą też zrobić rekrutację na stanowisko nauczyciela w szkole realcraftowej.  Jeżeli chodzi o uczniów to można byłoby się do niej zapisać jak do normalnej szkoły. Tylko nie wiem jaka to ma być szkoła czy podstawówka czy gimnazjum czy liceum. Ilość klas też jest do rozważenia, bo np. jeżeli byłoby to liceum to wtedy, 3 roczniki by się tam uczyły, Jeżeli zainteresowanie byłoby tym naprawdę duże, to można byłoby zrobić więcej podklas typu : 1 rok (1-1, 1-2, 1-3, 1-4), 2 rok (2-1, 2-2, 2-3, 2-4) i w końcu ( 3-1, 3-2, 3-3, 3-4). Oczywiście byłoby trochę dziwnie jeżeli w pierwszym roku działania szkoły, każdy rocznik byłby wypełniony, mimo iż nie zdali poprzedniego, wiec dobrze by było by przyjmować ludzi tylko do 1 klasy, na drugi rok oni przejdą do drugiej a do 1 klasy będzie rekrutacja itd. Co myślicie o tym pomyśle, na pewno wielu osobom przypadnie on do gustu i będą chciały chodzić do takiej szkoły. A i jeszcze jedna ważna rzecz, trzeba by było tej szkole wymyślić jakąś nazwę. Jeżeli ten pomysł aż tak bardzo wam się spodoba, to można by było zrobić trzy szkoły czyli podstawówka gimnazjum i liceum. Dlaczego wpadłem na tak skomplikowany pomysł? To proste! Wiele osób, które przestało już grać skarżyło się na wszechobecną nudę panującą na serverze, co edycję jest praktycznie to samo i łatwo to może się człowiekowi nudzić. Prawda jest taka, że gdyby nie wprowadzono lekcji zdalnych to ten server by upadł bo grałoby tutaj po 10 osób i tylko na tym skorzystaliście. Jednak już nie ma lekcji zdalnych liczba graczy spada na łeb na szyję, dlatego trzeba szybko to zatrzymać. Gdyby to rozwiązanie zostałoby zaakceptowane to spowodowałoby to, że inne servery poupadały by z braku graczy bo wszyscy chcieliby się zapisać do tej szkoły. Nawet ludzie co na co dzień nie grają w mc a w inne gry też byliby zainteresowani tym przedsięwzięciem. 
Dodatkowe SS'y: Brak

• Haha 2

5 minut temu, eryter22 napisał:

i będą chciały chodzić do takiej szkoły.

YHY, bo ty w końcu szukasz dziewczyny, a każdy wie, że dobry związek zaczyna się od podrywów w szkole! UwU

takie drugie dno owiej propozycji...

Jestem na TAK, bo w szkole zawsze jest ciekawie, zwłaszcza jak się ma/miało taką klasę jak moja, to nie jest ironia

Wolf~

• Superka 1

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

Do odrzucenia 

Na samym poczatku pomyślałem sobie no czemu nie ale jak doszedłem do tego że miałyby być lekcje to złapałem się za głowę. Jako sam budynek to czemu nie. Jeżeli chodzi o całość to jest to całkiem niepotrzebne nikomu. Większość osób ma szkołę poza komputerem. 

• Sad 1

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Jestem na tak. Chce się nauczyć dużo od Wusza.

• Superka 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

• HeadAdmin
HeadAdmin

Jeżeli byłyby lekcje podrywu prowadzone przez autora wątku jestem jak najbardziej na tak.

• Superka 2

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...