Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Jackob6969

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Jackob69
Nick Administratora, który banował: blurka_
Długość bana: 4dni
Kiedy to się stało?: 08.06.2021 o ok. 14:00
Opis sytuacji: Wykupiłem sobie paczke 10x zmiana skina, po czym każda zmiana obecnego skina na tego którego chciałem, kończyła się zmianą na jakiś inny losowy skin, zdenerwowałem się napisałem administracja to kur** i żeby weszli na tsa w tej sprawie, bo nigdzie nie ma nic napisanego o tym, że tak się może wydarzyć po czy dostałem bana na 4dni a najniższy wynosi 12h który już by się skończył a każdemu mogą puścić nerwy, to mój pierwszy ban i tego typu sytuacja. Też trochę śmieszne, że za x-raya jest 5dni jak się przyznasz a za taką błahostkę która zdarzyła mi się pierwszy raz dostałem 4dni, pozdrawiam 😉 i proszę o szybkie rozpatrzenie sprawy.
Screen bana: https://imgur.com/kOAXGFU

Edytowane przez Jackob6969

Zmiana skina polega na tym, że bierzesz skina osoby z premką i jak ta osoba zmienia skina to ty też. To tak działa to nie wina ani administracji ani nikogo innego. Do odrzucenia.

// edit: nie śmiej się tylko troche pomyśl i tyle bo to nie boli ;D

Edytowane przez __Chanhee__
  • Haha 2

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

5 godzin temu, Bartek napisał:

jest napisane,

poza tym @__Chanhee__ma racje wiec nie podskakuj xD do odrzucenia

Nie popłacz się 🙂

Otrzymałeś 10% za niestosowne zachowanie do inncyh Graczy//agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi
  • Dislike 1
  • Haha 1

29 minut temu, GazikBott napisał:

szczerze tak 4 dni za obraze administracji? powinna byc pochwala imo 

Za skróceniem bana bo 4 dni to za duzo

Też tak uważam, tym bardziej, że to mój pierwszy ban i to za jedno słowo.

Hej!

Bana dostałeś na 4 dni ze względu na to, że zwyzywałeś administrację pod jej nieobecność na serwerze, pewnie myśląc, że kara Cię ominie (dodatkowo celowo ominąłeś upomnienie od automatu stosując 'cenzurę' na swojej wulgarnej wiadomości). Mało tego, po banie przyszedłeś na TeamSpeak'a tylko po to, żeby zwyzywać mnie od osób na literkę sz czy dz, co pokazuje mi tylko, że kara w wysokości czterech dni była jak najbardziej adekwatna do Twojego czynu- co więcej, niczego Cię nie nauczyła. Niżej dodaje screena Twojej wiadomości z serwera, aby osoba rozpatrująca podanie nie miała żadnych wątpliwości co do tego co napisałeś. image.png

• Superka 2

image.png

mrozi🥶

40 minut temu, blurka_ napisał:

Hej!

Bana dostałeś na 4 dni ze względu na to, że zwyzywałeś administrację pod jej nieobecność na serwerze, pewnie myśląc, że kara Cię ominie (dodatkowo celowo ominąłeś upomnienie od automatu stosując 'cenzurę' na swojej wulgarnej wiadomości). Mało tego, po banie przyszedłeś na TeamSpeak'a tylko po to, żeby zwyzywać mnie od osób na literkę sz czy dz, co pokazuje mi tylko, że kara w wysokości czterech dni była jak najbardziej adekwatna do Twojego czynu- co więcej, niczego Cię nie nauczyła. Niżej dodaje screena Twojej wiadomości z serwera, aby osoba rozpatrująca podanie nie miała żadnych wątpliwości co do tego co napisałeś. image.png 

Ale co ty gadasz teraz człowieku!?

Po 1 nie wiedziałem, że nikogo z administracji nie ma na serverze i nie robiłem tego z premedytacją, bo napisałem 1 słowo. 😉

Po 2 fakt na teamspeaku wylało się troszke złej krwi, lecz nic do Ciebie nie docierało, jak do ściany.

Po 3 nie porównuj tsa z gierką człowieczku, bo to 2 róźne światy i to nie ma nic wspólnego z samą gierką. (XD)

Po 4 ja to w ogóle mam wątpliwości czy ty tego moderatora w cheetosach nie wygrałaś, pierw odrośnij od ziemi później przyjdź po taką rangę jaką jest moderator, tyle w temacie i pozdrawiam Cię serdecznie precelku. 😘

• Haha 3
  • Thinking 1

4 minuty temu, Jackob6969 napisał:

ja to w ogóle mam wątpliwości czy ty tego moderatora w cheetosach nie wygrałaś

Tak zapewne było, ona wygrała moda a ty bana. 

Co do kary za obrazę administracji to jak widać, blurcia pokazała na ssie, że zwyzywałeś administrację. Ja bym ci zwiększył kare bo jeszcze zwyzywałeś ją na ts3. Tak się nie traktuje dziewczyn!!  Jestem na nie. 

• Sad 1

Godzinę temu, blurka_ napisał:

Hej!

przyszedl na tsa i cie zwyzywal?????

moj szacunek do niego : 📈📈📈📈

Wciaz na tak nie zmieniam swojego zdania pozdraiwma

• Superka 1

2 godziny temu, eryter22 napisał:

Tak zapewne było, ona wygrała moda a ty bana. 

Co do kary za obrazę administracji to jak widać, blurcia pokazała na ssie, że zwyzywałeś administrację. Ja bym ci zwiększył kare bo jeszcze zwyzywałeś ją na ts3. Tak się nie traktuje dziewczyn!!  Jestem na nie. 

Idź się popłacz, albo wejdz ts3 chętnie wysłucham kolejnych żali, kolejnej 15-latki 🙂

Otrzymałeś 10% za niestosowne zachowanie do inncyh Graczy//agatkahihi

• Superka 1
  • Haha 1

2 godziny temu, 2137cisuu napisał:

zamiast pisać nie popłacz się mógłbyś się zachować za pierwszym razem

ale widocznie administrator banujący uznał, że kara 4 dni będzie odpowiednia, to że taka jest najniższa kara nie oznacza, że musi być tylko i wyłącznie taka, bo to przecież jedno słowo.

oczywiście za odrzuceniem

Ty to tam zajmij się sobą haha, bo nie ciekawie tam widzę.

Otrzymałeś 5% za offtopic.//agatkahihi

• Wrr 2

2 godziny temu, 2137cisuu napisał:

ja polecam zająć się sobą i nie wypisywać takich głupot na serverze

Ty przychodzisz do mnie, nie ja do Ciebie 🙂 idź tam edytować.

Otrzymałeś 5% za offtopic.//agatkahihi

• Wrr 2

• Administrator
Admin

XDDD

do odrzucenia

P.S. @Jackob6969 dostaniesz % za OT i możesz dostać bana na forum za %

Otrzymujesz 5% za negatywną ocenę odwołania bez podania powodów.//mordensoldier124

Edytowane przez mordensoldier124
  • Superka 2

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...