Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

reksio
Wiadomość dodana przez agatkahihi,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.r

Wyróżnione odpowiedzi

Drodzy admini z całym szacunkiem pisze do was ja gram pod nikiem reksio i dostałem bana z powodu obrazania gracza bardzo proszę o zdięce bana pozdrawiam reksio.

Edytowane przez agatkahihi
  • Haha 1

na nie pozdrawiam idz dotknij trawy i tak do mnie nie pisz juz wiecej2021-06-06_21_20_47.thumb.png.48b77dbc7477d45fca79e8444504c92c.png 

Edytowane przez __Chanhee__
  • Haha 2

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

1 godzinę temu, reksio napisał:

bardzo proszę o zdięce bana pozdrawiam reksio.

To nie konkurs życzeń. Jestem na nie.

1 godzinę temu, __Chanhee__ napisał:

na nie pozdrawiam idz dotknij trawy i tak do mnie nie pisz juz wiecej

Zgadzam się z przedmówczynią, zjedz sobie trochę trawy to otrzeźwiejesz a nie jakieś dziwne piszesz odwołania. 

• Przytulas 1

W dniu 6.06.2021 o 21:31, reksio napisał:

Drodzy admini z całym szacunkiem pisze do was ja gram pod nikiem reksio i dostałem bana z powodu obrazania gracza bardzo proszę o zdięce bana pozdrawiam reksio.

jak z całym szacunkiem to ok to ub juz ci dajemy a zeby nie bylo to ten jestem na neutral bo nie znam dobrego powodu na tak a nie bede powolywal sie na slowa innych graczy i kebs mi stygnie a jak kebs mi stygnie to bedzie zimny a jak bedzie zimny kebs to nie bede podgrzewal bo to nie to samo wiec bede glodny jak bede glodny to bede wycięczony jak nic nie bede jadl to umre latwiej mowiac reksio to zla bajka prowadzaca do samobojstwa i samookaleczania dzieci oraz ukazuje nie prawdziwe informacje na temat covid-19 pozdrawiam z rodzinka przy obiadku 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...