Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

zabezpieczenie wszystkich twierdz

arise

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): arise137
Propozycja dotyczy (tytuł): zabezpieczenie wszystkich twierdz
Opis propozycji: wiec tak proponuje zabezpieczenie wszystkich twierdz dlatego ze taki maciek2009 zobaczy ze twierdza nie ruszona no to zacznie ją niszczyć np stawiac specjalnie na niej bloki lub niszczyc jakies bloki
Dodatkowe SS'y: nie.

• Superka 1

Zrzut ekranu (31).png

• Administrator
Admin

Jestem na TAK. Wszystko opisane w propozycji i sam byłem świadkiem, jak taki Igor2014 biega se po twierdzy i bloki kładzie pod siebie.

image.png

Na tak pomimo, że nie chodzę tam ale estetyka i wygląd twierdzy przede wszystkim.

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

• 2 tygodnie później...

Pewnie większa ilość graczy woli jak twierdza jest płaska bo wszystkie moby które będą się respiły są widoczne od razu i nie trzeba chodzić po pomieszczeniach w twierdzy ale jestem  i tak za zabezpieczeniem jej ponieważ denerwujące jest to jak ludzie stawiają bloki pod siebie nie usuwając ich lub podkopują inne osoby i potem zostaje taki syf w twierdzy. Jestem na TAK.

• 2 tygodnie później...

Propozycja została odrzucona!

Oczywiście, dla niektórych byłoby to bardzo wygodne rozwiązanie, ponieważ bez najmniejszego problemu mogliby oni farmić główki szkieletów. Pamiętajmy też o graczach, którzy przychodzą do twierdzy po surowce z niej - tacy też istnieją! Naszym zdaniem jedna zabezpieczona twierdza w zupełności wystarczy. Administracja stara się regenerować twierdze, aby uniknąć sytuacji opisanych w propozycji, tj. zgriefowanej twierdzy przez macka2009, czy Igora2014. Jeśli widzicie, że ktoś griefuje mapę, wystarczy zgłosić to do Administracji lub napisać skargę, jeśli nikogo nie ma. Taki gracz zostanie odpowiednio ukarany i może to nauczy go, żeby nie śmiecić po sobie.

Edytowane przez mordensoldier124
  • Superka 1

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...