Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Pilownik

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Pilownik
Nick Administratora, który banował: oldmancats

Kiedy to się stało?: 05.06.2021
Opis sytuacji: Zwiedzałem twierdze przez parę ładnych godzin w poszukiwaniu czarnych szkieletów , wszystko było ok dopóki gracz katy i reszta nie zaczęli podkopywać mnie (oczywiście to już nie zostało nagrane przez owego "konfidenta") . Jestem zażenowany całą sytuacją , bo zrobiłem dany czyn w samoobronie przed takimi ludźmi. Liczę o jak najszybsze pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. W dodatku na sam koniec chciałbym poprosić o wymierzenie kary mute/bana dla gracza Rybka102 , ponieważ w nagraniu ewidentnie widać jak nazwał mnie oraz sasuke ,, cwelami,, na pm do katy.
Screen bana: image.png.7bbeb8b021f3277710b09d9f9aa55fcc.png

• Superka 1
  • Haha 1

na filmiku widać jak podkopujesz i griefujesz twierdze,więc ban jak najbardziej słuszny. Jeśli uważasz że robiłeś to w samoobronie musisz dostarczyć jakieś dowody

do odrzucenia

• Superka 2
  • Haha 1

Poprosiłbym o punkty karne za wypowiadanie się gracza w nieswojej apelacji - To jest po pierwsze , a po drugie - nie nagrywam swojej rozgrywki , ponieważ pisanie skarg w takich bezsensownych sprawach jest dla mnie nie potrzebne . 

No cóż mogę stwierdzić mogłeś pomyśleć i napisać do jakiegoś administratora a nie działać na własną rękę. Czekam na wypowiedź @oldmancats aczkolwiek i tak jestem za odrzuceniem.

Edit:

@Pilownik większość osób tutaj wie, że jak się komuś ze stałych osób podpadnie to masz przesrane do końca swojego grania więc wielkie XDDDDD z Ciebie.

Edytowane przez Profesor Nerdzik
  • Superka 2

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

5 minut temu, Pilownik napisał:

Poprosiłbym o punkty karne za wypowiadanie się gracza w nieswojej apelacji - To jest po pierwsze , a po drugie - nie nagrywam swojej rozgrywki , ponieważ pisanie skarg w takich bezsensownych sprawach jest dla mnie nie potrzebne . 

zgodnie z regulaminem "Na Forum każdy ma prawo do swojego zdania, lecz musi je wyrażać z kulturą i szacunkiem do  drugiej osoby." i mam prawo do wypowiadania się pod odwołaniami, skargami itp

jeśli uważasz, że ktoś złamał regulamin powinieneś to nagrać, bo każdy może sobie bezpodstawnie oskarżać

• Superka 2

No to tak no offensive mam do was 2 zasadnicze pytania , Czy wy w ogóle byliście przy zaistniałej sytuacji , a po drugie to czy ja lub ktoś inny prosił was o wypowiadanie się pod moją apelacją ?

• Haha 2

• HeadAdmin
HeadAdmin
1 minutę temu, Pilownik napisał:

Czy wy w ogóle byliście przy zaistniałej sytuacji , a po drugie to czy ja lub ktoś inny prosił was o wypowiadanie się pod moją apelacją ?

1)@katy wrzuciła filmik jasno pokazujący co się stało. Zabunkrowanie a następnie zniszczenie spawnera blazów nazywasz samoobroną? Latałem z @katy kilka h po fortecy i ani razu nikogo nie podkopała /nikomu nie zawadziła 
2) Nikt nie musi nas prosić bo mamy do tego prawo @wikkiaa wkleiła nawet cytat z regulaminem z forum

Odwołanie do odrzucenia , ban słusznie wydany. Jeśłi macie urazę do gracza Rybka102 złóżcie na niego skargę, proste

• Superka 2

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Skarga została napisana na Ciebię z dowodami, które są jednoznaczne. Jeżeli chcesz zgłosić ją, również musisz przedstawić takie dowody. Wymówka samoobrony tutaj nie powinna mieć nawet miejsca, gdyż na filmiku widać, jak do niej podchodzisz z dystansu i ją podkopujesz. Tak samo było ze skopaniem bloku, aby wylała się lawa. 

• Superka 4

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...