Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Śpiewamy pisaniem.

brunek333

Wyróżnione odpowiedzi

Witaj! Zapraszam was na moją trzecią zabawę z okazji 400 reputek!  Pomysł na zabawę wzięłem McStasio w swojej aktualizacji statusu pt. "Znowu mam bana" .

Przykład zabawy:

Gracz A: Gdy wkraczam na serwer, wszystko odkrywa się, węgiel, redstone i End, no i diamenty też.

Gracz B: Już biorę w ręce kilof, przed siebie przedzieram się. Nic mi nie umknie, o nie, czeka diaxowy set.

Gracz C:Jeden, dwa i trzy diamenty, jeszcze jeden dla zachęty, ale będzie szpanu, weź adminie mnie nie banuj!

Gracz D Znowu mam bana! No ja nie mogę! Trzymaj te diaxy, bo ja wychodzę!

Udajmy, że się skończyła 

Gracz E: Proszę

I ten gracz daje zdanie innej piosenki.   Całą noc tańczy ze mną cały skład. 

Najlepiej by było gdyby piosenka nie miała praw autorskich i żeby była Polska. 

Edytowane przez brunek333
  • Superka 1

1618725561367_2021-04-17_21_24_07.png.e1ebb57524586e91e93a09c8367801bc.png

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...