Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

AdekPL

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Subowicz
Nick Administratora, który banował: mordensoldier124
Kiedy to się stało?: Dzisiaj, nie znam dokładnej godziny.
Opis sytuacji: Dostałem wiadomość od brata, że ma zablokowane konta z powodu rzekomych multikont Subowicz oraz AdekPL. Ta sama sytuacja miała miejsce na poprzedniej edycji, ale w tamtym czasie mieliśmy współdzielone IP. Teraz mieszkam w Anglii, grałem bodajże we wtorek kilka godzin i chciałem z bratem razem pograć na dniach i tak wleciał ban. Wolałbym uniknąć ewentualnego wejścia na discord czy inny komunikator, ponieważ teraz pracuje kilka dni pod rząd, a szkoda żeby mój brat nie mógł grać w tym czasie. Nie rozumiem skąd niby podejrzenie Multikina, gdyż nie mamy wspólnego IP, jednak brat gra na moim komputerze na którym grałem w poprzedniej edycji. Dla potwierdzenia naszej wersji na screenie jest moje zdjęcie profilowe z Messenger. Mogę podać link do profilu, jeżeli będzie potrzebne.
Screen bana: W załączniku.

Pozdrawiam.

P.S. Piszę w imieniu brata, ponieważ ma zablokowany dostęp do forum.

@@@

Edit: Brat zalogował się tylko na forum po długiej przerwie. Możliwe, że historia IP podpowiedziała, że to multikino, ponieważ ja nie używałem forum od czasu współdzielenia IP. Porównując teraz adresy możecie stwierdzić, że to nie multikonto.

received_2895357167388905.jpeg

Edytowane przez AdekPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...