Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

tombs

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: ...tombs
Nick osoby oskarżonej: ...pozioma
Miejsce wydarzenia: ...MC
Data i godzina wydarzenia: ...około 9.20 czy 9.30
Opis sytuacji: ...za blok netherytu miałem dodstać super kilof 6.3.3 i zostałem oszukany
Dowody:

IMG_20210602_093602.jpg

IMG_20210602_093947.jpg

Edytowane przez agatkahihi
  • Sad 1

2 minuty temu, 2137cisuu napisał:

nic na tym zdjeciu nie widac (naucz sie robic ss), pozatym nie ma nigdzie dowodu ze mu dales ten blok ani nie ma dowodu ze dal ci akurat TEN kilof

do odrzucenia

dalem mu blok a on dał mi ten "super kilof,, więc czuję się poszkodowany przepraszam że dla pana to niewystarczające dowody 

Musze sie tu wypowiedzieć ponieważ jestem osobą oskarżoną. Napisałeś, że za blok netherite chcesz "Super Kilof" to ja podpisałem kilofik 5/3 "Super Kilof" i sie wymieniliśmy.  Nie napisał "Super kilof 6/3/3"

• Like 1

Ogólnie to Neutral bo wiadomo,że Super Kilof to 6/3/3 więc fakt trochę jest to scam ale też wiedziałeś, że takie sytuacje się zgadzają więc mogłeś dopytać się jaki kilof kryje się pod nazwą "Super Kilof".

• Like 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...