Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Echo

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: echo
Nick Administratora, który banował: mordensolider124
Długość bana: pernamentnie
Kiedy to się stało?: 1 czerwca 2021
Opis sytuacji: jako, że za niedługo miałem zajęcia praktycznie i już musiałem się szykować to zostawiłem konto na afku na spawnie. W pewnej chwili gdy wróciłem to w ekwipunku miałem duża ilosc rzeczy z kit dzieńdziecka. Uznałem, że okej, nic nie zrobiłem, więc mi nic nie grozi, odstawiłem do enderchesta i poszedłem na autobus, a tutaj nagle dowiaduje się od brata, że mam perma. Uważam, że nie była to moja wina, a to, że jakiś baran zaczął mi rzucać przedmioty to już nie moja wina, na moim IP istnieją 3 konta: moje, mojego brata oraz mojego drugiego brata, więc jest to niemożliwe, żebym sobie założył mnóstwo kont, a VPN nie używam, bo nigdy nie był mi potrzebny. 
Screen bana: niestety nie mam, bo aktualnie jestem w autobusie 

Edytowane przez agatkahihi

Neutral bo nie ma ss bana i poczekam aż cudowny administrator nadający bana czyli @mordensoldier124 się wypowie cusz tu siem wydarzyło.

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...