Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

IseeInBoat

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: IseeInBoat
Nick Administratora, który banował: Tadzio_
Kiedy to się stało?: teoretycznie bana dostałem 11.06.2021 o godzinie 00:51
Opis sytuacji: wchodzę na serwer o 1.30 ponieważ do 1 nie było mnie w domu a wyskakuje mi nagle taki komunikat. Stwierdzam że jest to błędny ban na moje konto narzucony przez administratora podczas mojej nieobecności chociaż nie wiem czy na osobę nie będącą na serwerze można tak wrzucić bana. Chciałbym się dowiedzieć jakich hacków urzywałem skoro gram ciągle na optifine. I dlaczego zostałem zbanowany pod moją nieobecność ?
Screen bana: image.thumb.png.cff007160626fe64a272564247ed36ac.png

na serwerze co jakis czas pokazuje sie ostrzezenie o afku i zalecenie zeby wyjsc z serwera. mogles wyjsc z serwera, a skoro dostales bana za logout a nie brak wspolpracy to chyba oznacza ze ktos musial byc na tym koncie w trakcie sprawdzania. do odrzucenia

Edytowane przez themikishou
  • Superka 1
  • Like 1

realcraft forum.png

To nie było na moim kompie przecież mnie nawet w domu nie było a zablokowany na hasło i żadnen z domowników nie zna

Administracja może sprawdzić ip ?

połączono posty//agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi

Hmm no w odwołaniu jest 11.06.2021 a tego jeszcze nie grali xD. Co do odwołania nikt się nie włamuje na konto tak bez powodu, więc albo podałeś hasło albo zostawiłeś u kogoś zalogowane konto. Jestem aktualnie Neutral z przewagą na Nie. Poczekam jeszcze na wypowiedź @Tadzio_

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

No rozumiem twoje stanowisko. Tylko że nikomu nie podawałem hasła a włamanie jest łatwe ponieważ hasło jest proste więc każdy mógł to zrobić.

Na przyszłość będę już wiedział żeby zmienić to hasło na bardziej skomplikowane.

połączono posty//agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi

Witam, wziąłem cię na sprawdzianie, w sprawdzarce ciągle uderzałeś, jakbyś miał autoclickera. Nagle wyszedłeś i byłem zmuszony dać ci bana. Kara wydana słusznie. Nie miałem prawa pomylić twojego nicku, ponieważ aby wziąć kogoś do sprawdzenia, osoba musi być online.

Pozdrawiam

Edytowane przez Tadzio_
  • Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...