Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Informacja o tym kto wykupił cały slot w targu

karo.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): karolajn_

Propozycja dotyczy (tytuł): Informacja o tym kto wykupił cały slot w targu tj. wszystkie przedmioty lub 1 item z danego slota

Opis propozycji: Przy wykupieniu wszystkich itemów ze slota (lub 1 jeżeli to narzędzie albo został ostatni itemek) pojawia się tylko notka w kolorze fioletowym, że wszystkie rzeczy z tego danego slota zostały wykupione. Fajnie byłoby dodać jeszcze przez kogo. Z czystej ciekawości. Często mamy jakieś droższe narzędzia czy itemy i po wykupieniu chcielibyśmy wiedzieć kto tego dokonał. Niżej załączam, o którą notkę mi chodzi i miejsce, w którym mógłby takowy nick się znajdować.

Przykładowo (ta cała regułka+): został właśnie wykupiony/wyprzedany przez karolajn_!

Dodatkowe SS'y:  targ.jpg.193aab0534c38e29cf8720b9a38eb9a6.jpg

Edytowane przez karolajn_
  • Superka 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Jestem na tak! Warto wiedzieć kto skorzystał z naszych usług.

• Superka 2

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

mysle, ze jest to dobry pomysl. czesto po prostu z czystej ciekawosci chcialbym wiedziec kto wykupil targ, ale jak przeteleportuje sie na targowisko, zazwyczaj tej osoby juz nie ma.

na tak

• Superka 1
  • Przytulas 1

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...