Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Murder4Me

Gość Murder4Me

Wyróżnione odpowiedzi

Gość Murder4Me

Nick zbanowanego: Murder4Me
Nick Administratora, który banował: mordensolider124
Kiedy to się stało?: 28.05.2021r. o godzinie 00.51
Opis sytuacji: Grałem na serwerze coś koło danej godziny bana. Skończyłem grę i poszedłem spać. Następnego dnia znajoma twierdzi że na mojej działce nic nie ma a jest zaclaimowana mimo tego że był tam skup cobblestone i kilofów oraz 3 farmy na max. Zdziwony wchodzę na serwer aby sprawdzić czy faktycznie jest coś nie tak z moim kontem. Nagle wyskakuje mi ten komunikat mimo tego, iż nie byłem nawet sprawdzany. Proszę o odbanowanie, ponieważ jest to ban bez żadnych podstaw do prawa banu. Jeśli optifine jest nielegalną modyfikacją przyznaję się do tego i zwracam się z prośbą o 5 dniowego bana z racji przynania. Jeśli chodzi o sprawdzanie nawet nie przyszedł mi żaden komunikat iż jestem sprawdzany. Byłem raz karany i może dlatego zostałem potraktowany z góry za co niezmiernie przepraszam. Dowodem na to iż nie oszukuję jest też to iż kupiłem Vipa więc zainwestowałem w serwer nie mając na celu oszukiwania na nim.
Screen bana: image.thumb.png.b51398ab0aecd41f8a3f33462a4f9b69.png

W sumie to ciekawie 

Ale z tego co przeczytałem up to wydaje Mi się że, Admin Cię chciał wziąć na sprawdzanie a ty w tym samym momencie się wylogowałeś bo np już musiałeś iść spać.

I to było takie sekundy. (ale to by było unlucky)

Fajnie jak byś podesłał logi z tamtego dnia :F

+

Ale nie wiem jak było, więc fajnie by było jak by się wypowiedział mordensoldier124 🤷‍♂️

Jak narazie 

NeutraL

1540783144_giphy(2).gif.82bd45ed1cffbd259af64cbedecc4794.gif

Kłamstwo ma krótkie nogi 🙂. Tak się składa, że nagrałem Ciebie podczas Twojej nieobecności, a w logach jest podane co do sekundy, kiedy wyszedłeś z serwera 🙂.

Cytat

[00:50:10] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft] A:Administrator mordensoldier124 rozpoczął sprawdzanie Murder4Me
[00:50:22] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] mordensoldier124:  @Murder4Me jesteś sprawdzany! Przyznajesz się do posiadania niedozwolonych modyfikacji?
[00:50:55] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft]Sprawdzany gracz Murder4Me wyszedł z serwera!
[00:50:55] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft]Sprawdzany gracz Murder4Me wyszedł z serwera!

[00:51:01] [main/INFO]: [CHAT] [RC]Murder4Me został tymczasowo zbanowany przez mordensoldier124 na 2 tygodni za Cheaty [Logout]

• Superka 1
  • Przytulas 1
  • Haha 4

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Nie przyznałeś się, tylko opuściłeś serwer, a teraz mówisz, że poszedłeś spać. Kara została nadana jak najbardziej słusznie i nie powinna być skrócona, podkreślając fakt, iż w swoim odwołaniu próbowałeś nas oszukać.

• Superka 5

Gość Murder4Me

Nie próbuję skłamać lecz jestem na serwerze połączony przez Holandię ponieważ aktualnie nie ma mnie w Polsce i mam ping. Przysięgam, iż nie miałem żadnego komunikatu dotyczącego sprawdzania. Jeśli bym miał byłoby oczywiste że wszedłbym na ts już go pobrałem parę tyg wcześniej jak sam osobiście dałeś mi bana tylko że głupi miałem wyłączony chat. Jeśli chodzi o kłamstwo nie próbuję nikogo wprowadzić w błąd widzę że na serwerze jest miła atmosfera jest parę scamerów ale jednak podchodzę do tego serwera pasywnie i nie zamierzam nikogo okłamywać.

Z tego co mi wiadomo, to informacje o oznaczaniu pojawiają się na ekranie nawet w przypadku wyłączonego czatu. Dodatkowo, to tylko i wyłącznie Twoja wina, że miałeś wyłączony czat. Na wszelki wypadek zawsze powinieneś mieć przynajmniej jedną linijkę czatu. Jak widać na filmie, kopałeś z innym graczem, więc niemożliwym byłoby, abyś nie zauważył, że zostałeś teleportowany do pokoju sprawdzania.

Godzinę temu, Murder4Me napisał:

Skończyłem grę i poszedłem spać.

Mówisz, że nie kłamiesz, a w odwołaniu napisałeś, że poszedłeś spać, a w komentarzach mówisz, że grałeś, ale nie zauważyłeś komunikatu.

O kurcze 

Nie no @Murder4Me

Ale że nuker XD

Teraz to totalnie jestem na Nie

Poza tym na filmie jest pokazane że już raz dostałeś bana za cheaty i się do nich nie przyznałeś, a teraz logut ?

+

Komunikatu nie musisz widzieć "że jesteś sprawdzany" skoro jesteś w pokoju do sprawdzania, a są tam tabliczki o tym że Jesteś sprawdzany :G

Do odrzucenia 

Ps. Dzienki @mordensoldier124 ;3

1540783144_giphy(2).gif.82bd45ed1cffbd259af64cbedecc4794.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...