Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

dominik585

dominik585

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...dominik585
Nick Administratora, który banował: ...agatkahihi
Kiedy to się stało?: ...20.05.2021
Opis sytuacji: ...krzyychu powiedziałeś żebym zgłosił współdzielenie i na ts3 iść współdzielnia jest zgłoszona przez jispi! I powiedziałeś żebym odczekał kare i wracał do gry xD jak wyraźnie jest napisane że to perm. Ja mogę porozmawiać na tym ts3 ale! Niech ktoś się zgłosi na discorda dominikano#0169 ponieważ ja się obsługuje discordem a ts3 nie umiem. Napisałeś żebym zgłosił współdzielenie która już bardzo dawno jest zgłoszona i poszedł na weryfikację nie napisałeś gdzie jak byś podał chociaż link do ts3 to by było lepiej bo ja nie wiem co i jak... A i mam nadzieję  że teraz odpowie mi ktoś szybciej bo czekałem 26h!
Screen bana: ...Screenshot_20210522_163944_com.android.chrome.thumb.jpg.9c95efa12311201af1f856f2cfe8b6c5.jpg

IMG_20210521_110209.jpg

Edytowane przez agatkahihi

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Nikogo nie interesuje, że nie potrafisz się posługiwać programem ts3. Są do tego poradniki na internecie. Discorda ogarniasz a jest trudniejszy. Aż brak mi słów na taki poziom inteligencji jakim aktualnie dysponujesz. Jeżeli masz wejść na ts3 to znaczy, że masz tam wejść. Na ss widnieje blokada za MK +5 czyli zrobiłeś więcej kont niż powinieneś. To jest karma za nie czytanie regulaminu. Poczekam na odpowiedź @agatkahihi bądź innego administratora, ale wątpię, że dostaniesz unbana.

Jestem na Wielkie NIE

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

2 godziny temu, Profesor Nerdzik napisał:

Nikogo nie interesuje, że nie potrafisz się posługiwać programem ts3. Są do tego poradniki na internecie. Discorda ogarniasz a jest trudniejszy. Aż brak mi słów na taki poziom inteligencji jakim aktualnie dysponujesz. Jeżeli masz wejść na ts3 to znaczy, że masz tam wejść. Na ss widnieje blokada za MK +5 czyli zrobiłeś więcej kont niż powinieneś. To jest karma za nie czytanie regulaminu. Poczekam na odpowiedź @agatkahihi bądź innego administratora, ale wątpię, że dostaniesz unbana.

Jestem na Wielkie NIE

Emm wcześniej było pisane ze nie ja zrobiłem dużo kont tylko mój młodszy brat bo dostał bana na 5 dni więc no... A discord jest owiele łatwiejszy w obsłudze niż ts3😯może niech @agatkahihi mi poda link do ts3 i będzie mi owiele łatwiej 😁

• Haha 2

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Dobra na nie elo powody wyżej

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

nie wiem dominik ty chyba masz jakis problem ze soba 

tak ciezko jest znalezc poradnik w internecie jak obslugiwac ts3? naprawde to jest przykre, ze ludzie sa tak leniwi nawet gdy maja dostep do wielu zrodel i wszystko jest podane na "tacy"

do odrzucenia powody up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...