Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Stakowanie się itemów dodawanych do targu

karo.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): karolajn_

Propozycja dotyczy (tytuł): Stakowanie się dodawanych itemów w targu.

Opis propozycji: Przykład na enderchestcie; gdy chcemy dodać kolejną skrzynkę do targu musimy zdjąć te, które już tam są, bo itemek doda się obok a nie do tego samego slota. Jest to upierdliwe. Prostszym byłoby gdyby ten sam item wskakiwał do tego samego miejsca, a jeżeli stak (16/64) się zapełni to nadwyżka przeskakuje na kolejny slot obok. Bardzo ułatwiłoby to prowadzenie targu. Pozdrawiam 

Dodatkowe SS'y: nie, bo nw jak to pokazać na screenie D:: 

• Superka 3

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

na tak!!! powody u @karolajn_ ! a tak serio to skoro ma to ułatwić sprzedawanie rzeczy na targu to jak najbardziej na tak 💓

• Superka 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Jestem za

Bardzo fajna opcja, nie raz irytowało mnie zdejmowanie itów żeby za chwilę znowu dodać. 

**Super by było jak ktoś kupi 10 sztuk żelaza z 64 a obok jest 5 sztuk to żeby to się złączyło z tym drugim tym samym zwalniając miejsce**

• Like 1

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Jestem na tak;

Jest to zdecydowanie dobra opcja. Dodatkowo rozszerzyłbym możliwość w trakcie dodawania na targ podania ceny za np. cały ,,stack" itemów z łapki niż podanie ceny za 1szt.

• Thinking 2

2.png

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...