Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kokoczampo33

kokoczamp33

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...kokoczampo33
Nick Administratora, który banował: ...jjpsyy
Kiedy to się stało?: ...10.05.2021
Opis sytuacji: ...otórz tak przyznaję jak debil cheatowałem na koncie kokoczampo33 ale poniosłem tego konsekwencje dostając bana i tracąc itemy ale bardzo chciałem pograć ze znajomymi więc zrobiłem 2 konto z lekko zmienionym nickiem bez cheatów ani tym podobne poprostu kopałem na działce próbójąc odzyskać itemy i nagle mam bana nie wychodząc z działki za multikonto tyle że zrobiłem 1 konto dodatkowe a dozwolone było chyba max 5 o ile się nie mylę proszę o ub i obiecuję nie cheatować
Screen bana: ...

obraz_2021-05-19_133416.png

Edytowane przez mordensoldier124
  • Haha 1

nie mozna miec 5 kont, jesli posiadasz 5 multikont dostajeszz wtedy bana na ip
najlepiej w takim przypadku poczekaj az kara sie skonczy i bedziesz mogl grac dalej, w innym wypadku jesli dalej bedziesz robil konta - dostaniesz bana na ip 

nie wyświetla mi się na ile mam karę tak jak widać w screenie powyżej ale dzięki za odpowiedź ToNieJa123 a i chcę nadmienić że odpaliłem aure ponieważ gracz z nickiem lllol bez przerwy używał killaury jak i innych cheatów a kiedy zgłaszałem go wielokrotnie ze znajomymi nawet nie był sprawdzany

• Opiekun Forum
Opiekun
53 minuty temu, kokoczamp33 napisał:

a co mogę zrobić aby móc grać na serwerze???? i nie chodziło o itemy bo xD w nie sety prot 4 się łatwo zdobywa

Odczekać karę na głównym koncie, multikonta są zabronione dlatego dostałeś słusznego bana za MK, więc nie kombinuj z omijaniem blokady, bo może się to gorzej skończyć.

47 minut temu, kokoczamp33 napisał:

nie wyświetla mi się na ile mam karę tak jak widać w screenie powyżej ale dzięki za odpowiedź ToNieJa123 a i chcę nadmienić że odpaliłem aure ponieważ gracz z nickiem lllol bez przerwy używał killaury jak i innych cheatów a kiedy zgłaszałem go wielokrotnie ze znajomymi nawet nie był sprawdzany

Z tego co tu napisałeś wywnioskowałem, że użyłeś na chwilę Killaury by zabić drugiego gracza, a wspomnę tylko, że nawet samo posiadanie cheatów na dysku, może skończyć się banem jeśli zostaną one wykryte podczas sprawdzania.

Do odrzucenia

• Superka 3

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

W dniu 19.05.2021 o 13:34, kokoczamp33 napisał:

tak przyznaję jak debil cheatowałem na koncie kokoczampo33

Gratulacje, nagroda została Ci już wręczona

Otrzymujesz 5% za OffTopic//mordensoldier124

Edytowane przez mordensoldier124
  • Superka 2

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...