Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Całkowita blokada czatu podczas eventu

_Habla

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): _Habla
- Propozycja dotyczy (tytuł): Całkowita blokada czatu podczas eventu
- Opis propozycji: Propozycja polegała by na tym by CAŁKOWICIE zablokować czat podczas eventów. Mam dokładnie na myśli /msg, powiadomienia o lotto itp. Co do /msg... Jestem rozpoznawalnym graczem na RC i podczas kolorków dostaje spam na /msg od jakiś żuli serwerowych "gggg wygrasz" "kjsfsjhfdbjaksjk" i inne duperele. Jest to denerwujące i niesamowicie to rozprasza. Fajnie by było jak by podczas eventu na czacie było jedynie widoczne to co piszą osoby prowadzące event.
- Dodatkowe SS'y: SS nie ma nie zdążyłem zrobić ale myślę, że bardziej rozpoznawalne osoby poprą moje zdanie.

• Superka 8
  • Haha 1
  • Wrr 1

A ja powiem że na nie bo lubię pisać z ludźmi na msg podczas eventu jak np nie biorę w nim udziału pzdr od czancze

// edit a jak wam to mega przeszkadza to dajcie se ignore na graczy pzdr ponownie

Edytowane przez __Chanhee__
  • Superka 3
  • Przytulas 1
  • Wrr 1
  • Thinking 2

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Ja dam neutral. Z jednej strony mega mnie drażni jak wypisują do mnie/nas; „kiedy koniec”, „co do wygrania”, „jaki to event”, „po co to”, „czemu tak a tak”... Ale z drugiej strony czasem (ja, osobiście) lubię popisać z kimś na /msg w trakcie eventu i skomentować czy po prostu popisać. Ciężko mi się zdecydować. Może przydatne byłoby tu wyłączenie lub włącznie takiej opcji pod /ustawienia - tak jak w przypadku widoczności graczy na evencie? 
Niemniej ciekawy pomysł Habelka!!

Edytowane przez karolajn_
  • Superka 3
  • Like 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Bez sensu. Na czas eventu gdzie jest największy "ruch" chat jest automatycznie wyłączny a po jakimś czasie odblokowywany gdyż większość graczy rezygnuje z udziału w evencie i chcą normalnie grać ale zablokowany chat im to uniemożliwia gdy czegoś potrzebują się dowiedzieć lub kupić. A msg nie jest pokazywane na ogólnie dostępnym chat więc całkowite wyłączenie tej możliwości będzie strzałem w kolano.

16 godzin temu, jestempierfszy napisał:

mozna  dodac to  do /ustawienia

Można by np taką opcję dodać. Kto chce niech sobie wyłączny ale nie zabierajmy wszystkim pisania na msg 🙄

7 godzin temu, DetektywMonk napisał:

Tobie też pomogę ! 

1818991971_Beztytuu.pngdada.png.e1156c25d1ba94c610e057d120efcb0a.png

Również polecam ten sposób 😉

• Superka 1
  • Haha 1

@Betii jak będzie wyłączony całkiem czat to też będzie to przeszkadzało, ponieważ wtedy nie będzie widoczne co administracja piszę na przykład na evencie kolorki.

Wracając do tematu to jestem na TAK. Mnie też to denerwuję kiedy ktoś mi spami na /msg podczas eventu i mnie to rozprasza. Według mnie jest to spoko propozycja. Pozdrawiam.

• Superka 1

obraz.png.36e3b3122a6bc4c2610d092a3a41c60a.png    obraz.png.c0fa67e2059f540bb6fc9d1c680ac3a8.png

@CreeperAwMan23 To już nie jest zmartwienie administracji tylko osoby, która sobie wyłączyła chat 🙂 to jest tak samo jak z dodawaniem osób do działki robisz to na własną odpowiedzialność 🙂

Nie zmienia to faktu, że ta propozycja jest totalnie bez sensu. Zabieranie głosu graczom, którzy w większej mierze tworzą ten serwer jest strzałem w kolano, oczywiście gracze po jakimś czasie się przyzwyczają, ale w końcu to też zacznie przeszkadzać. 

Edytowane przez Betii
  • Superka 2
  • Wrr 1

22 godziny temu, CreeperAwMan23 napisał:

@Betii jak będzie wyłączony całkiem czat to też będzie to przeszkadzało, ponieważ wtedy nie będzie widoczne co administracja piszę na przykład na evencie kolorki.

Wracając do tematu to jestem na TAK. Mnie też to denerwuję kiedy ktoś mi spami na /msg podczas eventu i mnie to rozprasza. Według mnie jest to spoko propozycja. Pozdrawiam.

A może ktoś lubi sobie popisać z kimś podczas eventu ? na przykład czipsi się spytać na /msg jaki event ? Ja jestem na tak, ale tylko jeśli będzie to wyłączalne w ustawieniach.

• Wrr 1

Komputerek UwU

tenor.gif

No, że tak powiem jako wybitna persona tego serwera często również mam zlot fanów na /msg i nie ukrywam lubię się z nich pośmiać i poświrować z nimi pawiana. Osobiście mi to nie przeszkadza, lecz jeżeli szabla za mało się wtedy poci to jak najbardziej jestem za całkowitym wyrzuceniem chatu najlepiej na dobre. 

Pozdro 

• Superka 1
  • Dislike 1
  • Przytulas 2
  • Haha 1

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

• 3 tygodnie później...

Propozycja została odrzucona!

Istnieje możliwość zablokowania otrzymywania wiadomości prywatnych od danego użytkownika komendą /ignore nick. Jeśli chodzi o resztę spraw, które mogą utrudniać grę na eventach - zablokowaliśmy używanie komendy /wymiana na mapie eventowej. Oprócz tego gracz, który jest na tej mapie i zostanie na niej oznaczony nie otrzyma komunikatu na środku ekranu "Zostałeś oznaczony przez xyz".

Edytowane przez mordensoldier124

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...