Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Platworma

Platworma

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Platworma

Administratora, który banował: oldmancats
Długość bana: 2 dni
Kiedy to się stało?: 8.05.2021 od godz 18:00 do 19:00 

Opis sytuacji: byłem na mapie surowcowej i wtedy @Bartek_1912 powiedział bym podpalił lawą @KrychaMieczXD i poszłem po lawe i ją podpaliłem a ona powiedziałą że będę miał bana za to i ma ss, reszta w dowodach

skrin bana.png

2021-05-08_18.15.09.png

Kara wydana prawidłowo. Podpalanie innych lawą na /warp s, /warp nether i /warp end jest zabronione i brane jako pułapka. Fakt, podżeganie do złamania Regulaminu jest złe, ale jednak się do tego pokusiłeś.

Do odrzucenia.

• Superka 1
  • Like 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

• Administrator
Admin
Napisano (edytowane)

Bartek_1912 na voice chat na discord powiedział, że platworma podpala graczy lawą podczas eventu "warp s bez pvp".  Powiedziałem, żeby to nagrał ale nie ma programu do nagrywania więc nie mógł. Tepnąłem się do bartka i udałem AFK. Bartek celowo napisał do platwormy, żeby mnie podpalił (zobaczyć czy to zrobi + dowód na to, że podpala graczy) bez wahania to zrobił, a ma swój mózg i sam powinien ocenić czy to robić, czy nie... czy jest to dozwolone.

(w 0:15 sek filmu widać, jak Platworma biegnie aby podpalić innego gracza, ale mu się nie udało)

Oczywiście jestem za odrzuceniem

Tutaj filmik z akcji:

platworma - pułapki na mapie surowcowej - YouTube

(film służy tylko w celu dowodu na platworma, że podpalał innych graczy na evencie)

11 godzin temu, Platworma napisał:

@Bartek_1912 powiedział bym podpalił lawą @KrychaMieczXD i poszłem po lawe i  podpaliłem a ona powiedziałą że będę miał bana za to i ma ss, reszta w dowodach

P.S. jestem chłopakiem 😉

Edytowane przez KrychaMieczXD

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...