Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

komenda /bal

KrychaMieczXD

Wyróżnione odpowiedzi

• Administrator
Admin

- Twój nick (z serwera): KrychaMieczXD
- Propozycja dotyczy (tytuł): komenda /bal
- Opis propozycji: Moim zdaniem powinna być chociaż jedna komenda do sprawdzania stanu konta, żeby nie zasłaniała całego chatu jak się ją wpisuje. 
U niektórych graczy, np. u mnie wygląda to tak jak się wpisze "/bal":
HELP.png.34bcfe43209ac7c6506d9b7e81d5ce48.png

imo dobrze byłoby jakby po wpisaniu "/bal" wyświetlał się tylko komunikat stanu konta tak jak było to na poprzedniej edycji. SS jak wyglądałoby to jest poniżej

(na chwilę obecną prawie każda komenda do sprawdzania stanu konta, np. "/money",  "/stan",  "/balans",  "/bal" po wpisaniu zasłania chat wszystkimi przelewami)

- Dodatkowe SS'y: 

helpb.png.c82b3c2a6db6a6dabf8c8c8169a49ae3.png

• Superka 4
  • Like 1

image.png

• Opiekun Forum
Opiekun
Napisano (edytowane)

jestem na tak powody u @McStasio!!!! pozdrawiam

Edytowane przez thomassom_
  • Superka 2

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Zdziwiłam się że tego nie ma, bl głównie tylko z tego korzystałam. Jest to bardzo przydatne.

Jestem za zaakceptowaniem!!

• Superka 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

jeżeli chodzi Ci o zasłanianie przelewów w tych komendach i oddzielenie ich do /przelewy to jestem na nie, bo już jest taka propozycja zaakceptowana, albo ja źle zrozumiałem propozycje

Edytowane przez Klusek
  • Thinking 1

Oczywiście, że na tak. Czytanie chatu to i tak katorga, dlatego ukochane /bal jako jedyne powinno być uchronione od syfu jaki zaśmieca chat. Osobiście totalnie nie obchodzą mnie zaskórniaczki jakie dostaje od jakichś randomów, bo i tak jestem milionerem. 

Pozdro

• Superka 1

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

• 4 tygodnie później...

Propozycja została zaakceptowana!

W niedalekim czasie zostanie ona wprowadzona!

Historię przelewów można zobaczyć teraz pod komendą /przelewy. Przy innych komendach typu /money, /bilans, itd. wyświetli się nam komunikat o stanie konta od pewnego czasu do pewnego czasu. Obie komendy pokażą nam także aktualny stan naszego konta.

Edytowane przez mordensoldier124

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...