Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Limit koxów , refili , pereł

Nowak_Lakieras

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick Nowaczekk_
- Propozycja dotyczy Limit koxów , refili , pereł 
- Opis propozycji: Jestem zwykłym graczem grającym sobie na warp s , jednak nie mogę myśleć o tym żeby spokojnie dać się w bójkę gdy widzę graczy z top hajs lub pvp każdy ma z tych graczy przynajmniej 10 koxów co na zwykłego gracza jest to olbrzymia liczbą . Moim zdaniem ta zmiana zmieniła by wiele w rozgrywce i rozwoju graczy .Gdy złapiemy więcej niż dozwolona ilość koxów powinny się chować np. do naszego enderchesta . Liczę na miły odzew graczy :3 

Edytowane przez agatkahihi
  • Wrr 14

bardzo fajny pomysł ale i tak to nic nie zmieni, ponieważ gracze z top hajs i top pvp mają ze sobą sojusze, przez co jak zaatakujesz jednego to przyjdą jego koledzy i cię zabiją.

propozycja limitów tych itemów jest spoko jestem na TAK.

💪

Na nie bo chce zarobić sprzedając koxy biznes musi być a hajs się zgadzać

• Superka 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
すぐ目の前 my dreams light up

2 godziny temu, __Chanhee__ napisał:

Na nie bo chce zarobić sprzedając koxy biznes musi być a hajs się zgadzać

oj hee, tu chodzi o to zeby na pvp byl limit a na dzialkach np mogła bys miec ile chcesz

• Superka 1

Zrzut ekranu (31).png

5 godzin temu, arise napisał:

oj hee, tu chodzi o to zeby na pvp byl limit a na dzialkach np mogła bys miec ile chcesz

a to neutral XDDD sory tylko hajs mi w głowie

• Haha 3

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

遠くない手伸ばして
すぐ目の前 my dreams light up

Jestem na tak

Niektórzy gracze grają tu po to, żeby posiedzieć na pvp i się poklepać, a osoby ze stackiem koxów im to uniemożliwiają. Ja wiem, że nie jest to serwer typowo do pvp ale jak już jest dodane te /toppvp i ranking, to zróbmy jakieś zasady, żeby nie było 30 koxów i 2 stacki refili vs 4 koxy i 20 refili. A jeśli chodzi o te sojusze pomiędzy graczami z /tophajs i /toppvp, to chyba łatwiej klepać się 3vs1 i każdy ma tyle samo koxów i refili niż 3vs1, gdzie te 3 osoby mają po 30 koxów a ta jedna ma ich 5.

To może dodajmy jeszcze gildie boyfarmery kopacze fos itp...
Przypominam że, to nie jest serwer z gildiami. Idąc twoim tokiem myślenia może dodamy limit osób które mogą ciebie bić. Bo jak rzuci się na ciebie 10 osób to myślę że, napiszesz podobną propozycje.
Na NIE i do BANA

• Superka 2

Limit pereł to jest bezsensowna rzecz, ale co do koxsów to się zgodzę, żeby na pvp mieć max 5 koksów a reszta by poszła do enderchestu a jakby nie było miejsca to do skrzynki na działce tylko nie do sklepu a jak by nie było miejsca to by była gdzieś na powierzchni położona skrzynka. Na refila każdego stać  cena jest ok. 1650 za 5 refów więc wystarczą dwie godziny grania i masz 5 refów to też nie ma sensu. Ja jestem na neutral z przewagą na nie, bo limit koksów był by sensowny, ale reszty to nie.

1618725561367_2021-04-17_21_24_07.png.e1ebb57524586e91e93a09c8367801bc.png

• 2 tygodnie później...
W dniu 4.05.2021 o 21:01, Nowak_Lakieras napisał:

Jestem zwykłym graczem grającym sobie na warp s 

Zwykłego gracza to masz na /warp kopalnia.

jednak nie mogę myśleć o tym żeby spokojnie dać się w bójkę gdy widzę graczy z top hajs lub pvp każdy ma z tych graczy przynajmniej 10 koxów co na zwykłego gracza jest to olbrzymia liczb

No nie możesz się wdać w bójkę, bo gra dłużej od Ciebie. Logiczne.

Moim zdaniem ta zmiana zmieniła by wiele w rozgrywce i rozwoju graczy

Ta zmiana prawie nic nie wprowadzi, bo mało osób klepie się na warp s, a jeśli już to faktycznie z jakimś eq czyli te 10 koxów.

Gdy złapiemy więcej niż dozwolona ilość koxów powinny się chować np. do naszego enderchesta .

Co do enderchesta to zżerasz wszystkie jabłka i stawiasz go w walce, a następnie wyjmujesz ze skrzyni. (chesta masz za darmo przy resecie działki)

Liczę na miły odzew graczy :3 

Ja liczę na brak takich głupich pomysłów jak ten i jestem na nie. Mylisz freebuild z serwerem pvp, chociaż i tam przeważnie jest limit 16, więc jeszcze gorzej.

Edytowane przez Bitrej

2021-05-24_00.10.42.png

• 4 tygodnie później...

w sumie na tak

albo w sumie mozna zrobic cos takiego ze organiczenie bedzie tylko na /warp s /pvp

polaczono posty//hihi

Edytowane przez agatkahihi

Formidable
Tu étais formidable, j'étais fort minable
Nous étions formidables

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...