Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

michalXDLOL

michalxdlol2005
Wiadomość dodana przez Giecio,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu i tagów.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: michalXDLOL
Nick Administratora, który banował: jipsyy
Długość bana: 2dni
Kiedy to się stało?: akcja działa się dnia 02.05.2021 około godziny 22,00
Opis sytuacji: Podczas miło spędzanego czas na pvp  10 osobowy team napadł na mnie a w tym lubie_zgredunia. Gdy uciekałem wpadłem do przypadkowej dziury (której nie zbudowałem). Od razu wskoczył za mną lubie_zgredunia zabudowałem go z obsydianu on zamiast rzucać pereł czy wyjść gdy było to możliwe dobrze się przyglądał jak go zabudowałem zrobiłem mu nóżki z drewna które może zniszczyć i rzucić perłe. Po 2/3 minutach dominowanie lubie_zgredunia dostałem bana na dwa dni za budowanie pułapek na pvp.
Screen bana: brak

Edytowałam wzór//agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi

jestem za usunięciem lub skróceniem bana ,ponieważ budowanie na mapie surowcowej jest dozwolone i jak zaznaczył Michał zgredunio mógł uciec , nie jest to wina MichalaXDLOLA że lubie_zgredunia nie uciekał tylko czekał na przybycie administracji i zbanowanie Michała

• Przytulas 1
  • Haha 1

Za odrzuceniem. 
Budowanie pułapek na surowcowej jest zabronione,  a gracz po prostu wykorzystał twoją czynność, aby porobić ss i podesłać administracji. Co prawda, zrobił to z premedytacja, dlatego następnym razem uważaj z kim się bawisz i co robisz.

Pozdrawiam. 

• Superka 3

To nie zmienia faktu że zrobiłeś nogi 

Do odrzucenia 

Edytowane przez wizaard_
  • Superka 4

13.04.2021 :[[       31.05.2021 :((

unknown.png.fad9386ea787ffb024be7aeee2511ee5.pngobraz_2021-04-18_033530.png.a0ed36365d795ad49a82964eaf06c1a8.png

Jestem za  odwołaniem bana .
pytałem się wielokrotnie o to czy można zrobić nóżki lub zaobsydianować kogoś na pvp 

5 godzin temu, wizaard_ napisał:

To nie zmienia faktu że zrobiłeś nogi 

Do odrzucenia 

Nogi nie są zabronione jeżeli ktoś sam w nie wejdzie byczku ;3

5 godzin temu, Krisuniu napisał:

Do odrzucenia sam w odwołaniu się przyznałeś, że go zabudowałeś co zalicza się jako pułapkę kara jest wydana poprawnie 

no właśnie nie zalicza się do tego 

połączono posty//agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi
  • Superka 1
  • Like 1
  • Haha 1
  • Wrr 3

5 godzin temu, Dzialiq napisał:

jestem za usunięciem lub skróceniem bana ,ponieważ budowanie na mapie surowcowej jest dozwolone i jak zaznaczył Michał zgredunio mógł uciec , nie jest to wina MichalaXDLOLA że lubie_zgredunia nie uciekał tylko czekał na przybycie administracji i zbanowanie Michała

co? 🤨 to jest odwolanie czy przyznanie sie do winy 

michal sam opisal cala sytuacje potwierdzajac jednoznacznie ze jest winny i kare dostal sluszenie

nie powiem co w co za robienie nozek pozdro

za odrzuceniem

• Superka 1
  • Like 2

Ja jestem na neutral ,bo faktycznie to nie ty zbudowałeś,ale za ten już 1dzień będziesz miał unbana więc odwołanie morze nie zostać opatrzone.

/Uptade

8 godzin temu, GazikBott napisał:

co? 🤨 to jest odwolanie czy przyznanie sie do winy 

michal sam opisal cala sytuacje potwierdzajac jednoznacznie ze jest winny i kare dostal sluszenie

nie powiem co w co za robienie nozek pozdro

za odrzuceniem

moim zdaniem zabudowanie to nie jest pułapka ale jestem na neutral

połączono posty//agatkahihi

Edytowane przez brunek333

1618725561367_2021-04-17_21_24_07.png.e1ebb57524586e91e93a09c8367801bc.png

Na nie powody u osób które są tam wyżej też na nie sory nie chce mi się wymieniać osób 

• Haha 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

• Admin Forum
Admin Forum

Do odrzucenia. Jak widzisz pułapki na warp s są zabronione (;. Na przyszłość zapamiętaj, że nie wolno takich rzeczy robić. A z resztą @jipsyy nigdy bez powodu nie banuje.

pozdrawiam

2115 ❤️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...