Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

komenda na cofnięcie polubienia działki

KrychaMieczXD

Wyróżnione odpowiedzi

• Administrator
Admin

- Twój nick (z serwera): KrychaMieczXD
- Propozycja dotyczy (tytuł): komenda na odlubienie działki
- Opis propozycji: Moim zdaniem powinna być oddzielna komenda na odpolubienie działki, np. "/p odlub". To byłoby tzw. zabezpieczenie, aby przypadkowo komuś nie odpolubić działkę.  Wtedy wpisując komendę "/p polub" na działce polubionej na chat wyświetlałoby się "[RealCraft] Polubiłeś już działkę gracza {nick}. wpisz /p odlub aby odpolubić działkę".
- Dodatkowe SS'y: Raczej nie potrzebne, wszystko wyjaśnione w opisie.

• Superka 4
  • Like 1

image.png

@KrychaMieczXD Już kiedyś to proponowałam i zostało odrzucone 😞 (chciałabym to, ale wiem, że odrzucili więc;) neutral

Link poniżej: [Odrzucone] [Minecraft] Komenda na odlubienie działki - Odrzucone - RealCraft

• Superka 3

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Na tak powody up papek nie odrzucaj tego plsplspls

• Superka 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Wiadomo że na tak, komenda według mnie potrzebna ponieważ pare razy zdarzało się przypadkowo odpolubić działke niewłaściwej osobie a wtedy trzeba było czekać aby znowu polubić. Bardzo fajnie by było jakby administracja uznała że taka komenda jest potrzebna, na pewno ułatwiło by to grę graczom.

• Superka 1

kam12000.png.4ec83dff6c189281c9f61856c68c7553.png1603378536_zabiemmordena(2).png.a8001c165b8703bc18e02478953aae48.png

- Did you fart?

- No, that's my ass

a przypadkiem ponowne wpisanie /p polub nie usuwa polubienia ?

Jak widać wystarczy wpisać ponownie /p polub 😄

2021-05-04_10.32.15.png

Przed i po ponownym wpisaniu /p polub 

Propozycja do odrzucenia 😄

2021-05-04_10.38.18.png

2021-05-04_10.38.21.png

Połączono posty//agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi
  • Wrr 1

Zobacz obraz źródłowy

• Administrator
Admin
3 godziny temu, Mnich napisał:

a przypadkiem ponowne wpisanie /p polub nie usuwa polubienia ?

Jak widać wystarczy wpisać ponownie /p polub 😄

3 godziny temu, Mnich napisał:

Przed i po ponownym wpisaniu /p polub 

Propozycja do odrzucenia 😄

Nie chodzi tutaj o to, że nie da się usunąć komuś polubienia, tylko żeby było tzw. zabezpieczenie, że jak ktoś na działce polubionej to wpisze, to żeby polubienia się nie usunęło. Informacja byłaby na chat i jeśli chce się odlubić działkę, to wpisuje się "/p odlub"

• Superka 1

image.png

Jestem jak najbardziej za wprowadzeniem tego - ostatnio miałem taką tragiczną sytuacje, że miałem questa, nie? czaicie baze? no to lece jak rakieta Musk'a na działke mojego serdecznego kolegi ukrywającego się pod pseudonimem artystycznym Zeltraz w celu polubienia mu działki co nie? No i co tam dalej, a już pamiętam, nooooo i wpisuje tą śmieszną komendę /p polub a tu nagle mi wyskakuje jakieś śmieszne coś, że przestałem lubić jego działkę, no to oczywiście nie chciało mi się czekać tych śmiesznych dwóch czy trzech minut to rzecz jasna - nie polubiłem mu tej działki do dziś. No to ten, poleciałem i polubiłem działke dorianowi, nie? Nie no świruje bo ma perma, a tak serio dajcie już te /p odlub albo /p polub anuluj [ID działki] {nick gracza} -godzina poprzedniego polubienia- *nick administratora który był wtedy na dyżurze* /rok powstania serwera\ i bedzie gitara

• Superka 3
  • Haha 2

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...