Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

qubi1212

tymekpog

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: tymekpog
Nick osoby oskarżonej: qubi1212
Miejsce wydarzenia: Serwer mc
Data i godzina wydarzenia: 16:40 02.05.2021
Opis sytuacji: Napisałem na czacie w celu zakupu kluczyka, odezwał się do mnie nasz oskarżony z wiadomością, że sprzeda mi takowy przedmiot. W zamian za zapłate dostałem kamienny przycisk. Gdy zapytałem o co chodzi qubi1212 odpowiedział, że mu pokazuje że to kluczyk i nie wie o co mi chodzi.
Dowody: https://imgur.com/a/G0eOaUw

comment_Zxbwhs328pWqWnjBkCW9ueQs7l1HgEyg.gif.1b0c1e16a3b0886c4d3a06eca570d1f7.gif

Jestem za Zaakceptowaniem skargi i nadaniem jak najszybciej bana dla tego młodego człowieka. Widać, że jemu e-lekcje zaniżyły poziom inteligencji. 

Pozdrawiam

• Haha 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Śmiech na sali że ludzie, jak już mają kraść, to zamiast milionami to po 5k dają dupy XDD 

* I te śmieszne, "Może masz za słaba rangę bo, mi pokazuje klucz XD" *

Jak dla mnie Na Taak

Confused Oh My GIF by Disney+

1540783144_giphy(2).gif.82bd45ed1cffbd259af64cbedecc4794.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...