Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

FrankiHerO

FrankiHerO
Wiadomość dodana przez Giecio,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru i tagów.

Wyróżnione odpowiedzi

FrankiHerO

1 tyd 2dni 12gozd

dzisiaj o 00.12

dzień dobry dostałem blokadę za bycię afk,

podczas bycia afk ustawiłem program który klikał w s w s w s żebym mógł dalej kopać

od krzychuu

ale ja nie wiedziałem  że za to mogę dostać bana proszę od odbanujcie mnie to już się nie powturzy

261090690_2021-05-02(10).thumb.png.c837257afb9bb1f41667882891300af7.png

Pozdrawiam

Edytowane przez Giecio

-brak wzoru 

-brak niczego

zastosuj się do wzoru

proszę bardzo specjalnie dla ciebie

Nick zbanowanego: ...
Nick Administratora, który banował: ...
Długość bana: ...
Kiedy to się stało?: ...
Opis sytuacji: ...
Screen bana: ...

sugnaturka (2).png177669839_809897212973207_7434726175115360853_n 1.png

Chętnie odpowiadam na pytania _McSzymix_  

Byłeś AFK, a na chacie wyraźnie pisze, że lepiej wyjść z serwera, bo nie wiadomo co się może stać. Admin Cię sprawdzał w tym czasie, a od Ciebie nie było żadnej reakcji, więc dostałeś bana za makro, czyli za to o co byłeś podejrzany. Do odrzucenia, nie można teraz sprawdzić czy miałeś te cheaty czy nie. Na drugi raz jeżeli chcesz iść AFK na dłużej to lepiej wyjdź z serwera.

1 godzinę temu, wigry napisał:

Byłeś AFK, a na chacie wyraźnie pisze, że lepiej wyjść z serwera, bo nie wiadomo co się może stać. Admin Cię sprawdzał w tym czasie, a od Ciebie nie było żadnej reakcji, więc dostałeś bana za makro, czyli za to o co byłeś podejrzany. Do odrzucenia, nie można teraz sprawdzić czy miałeś te cheaty czy nie. Na drugi raz jeżeli chcesz iść AFK na dłużej to lepiej wyjdź z serwera.

wiem przepraszam

następny razem to się nie powtórzy

obiecuję

Pozdrawiam,

FrankiHerO

Otrzymałeś 20% za kolejny już offtopic.//LT3

Edytowane przez Less_Than3

Za odrzuceniem. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego nie przestrzegania. Masz dużo czasu, aby zapoznać się z nim dokładnie. Będziesz wiedział na przyszłość jakich rzeczy nie robić. 

Pozdrawiam 

Popełniłeś dwa błędy. Po 1 nie zapoznałeś się z regulaminem a po drugie próbowałeś ogarnąć program do antyafk. Moim zdaniem Ban nadany słusznie, odczekaj karę i wracaj do gry. Do ODRZUCENIA

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Myślę, że nie muszę się dużo rozpisywać. Obserwując Twoje zachowanie na serwerze można było łatwo dojść do tego, że używasz makra, które wprawia Twoją postać w ruch jednocześnie kopiąc. Używanie takich wspomagaczy na naszym serwerze jest zabronione, dlatego nałożyłem na Twoje konto blokadę. Odwołanie odrzucam.

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...