Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

NIemciekOWY

Lisiastypl_11

Wyróżnione odpowiedzi

Nick osoby oskarżonej: NIemciekOWY
Miejsce wydarzenia: server 
Data i godzina wydarzenia: 23.50
Opis sytuacji: Gracz o nicku NIemciekOWY pisał na czacie że kupi $ chajs za 50zł psc i napisałem do niego i mnie oscamował

2021-05-01_23_37_59.thumb.png.784c53aae158d43f79638db162479a6b.png2021-05-01_23_39_23.thumb.png.fb850b2e71c337a3463a7f89c8f69377.png
Dowody: ...

Dodałam brakujące zdjęcie z poprzedniej skargi//agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi

Handel pieniędzmi w grze za realne jest tutaj zakazany. Gracz, który Cię oszukał powinien dostać perma. Wyślij jeszcze screena lub logi jak mu przelewasz pieniądze i ewentualnie dalszą część rozmowy. Na razie jestem na neutral z przewagą na tak.

EDIT:

Po dodaniu SS przelewem jestem za ukaraniem gracza.

Edytowane przez wigry

Śliski temat Bq 

Bo zarówno Jak On i Jak Ty zawiniliście.

Pan NIemciekOWY złamał punkt regulaminu 21 (Oszustwo podczas handlu ) Który jest nie Tolerowany.

A

Pan Lisiastypl_11 złamał punt regulaminu 43 (Sprzedaż przywilejów w grze za realne pieniądze) Który jest Nielegalny na Tym serwerze.

🔷 Tylko Bq On zrobił coś za co może dostać mniejszą Karę niż Ty.

Wiec chcąc zgłosić "Przestępstwo" wkopałeś sam Siebie XD   🔷

Jak na razie jestem neutral 👁‍🗨

1540783144_giphy(2).gif.82bd45ed1cffbd259af64cbedecc4794.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...