Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ban za ,,kluby 18+,,

Mnich

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick -Mnich

- Propozycja dotyczy : Ban za ,,kluby 18+,,
- Opis propozycji: Często aż za bardzo występują wiadomości typu ,,Klub 18+ już otwarty,, i innego typu wiadomości jest to coraz bardziej denerwujące zaśmiecają czat , dzieci poniżej 8 roku życia dowiadują się o istnieniu takich rzeczy na święcie i potem takie dziecko wyszukuje w internecie takich rzeczy , Dzieci z powodu takiego czegoś demoralizują się
- Dodatkowe SS'y: Nie potrzeba wystarczy patrzeć czat.

• Superka 6

Zobacz obraz źródłowy

Myślę że taka jest rzeczywistość im szybciej się dowiedzą o takich rzeczach tym szybciej do tego dorosną a czy ty dalej wierzysz w mikołaja? Jestem Na Tak

Edytowane przez DetektywMonk
  • Superka 1
  • Dislike 2

Jestem na tak.

Dlaczego? A dlatego że wulgaryzmów na chacie nie można używać bo grają tutaj dzieci to dlaczego mają być reklamy przeznaczone dla dorosłych?

• Superka 3
  • Haha 1

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

sam jestem dzieckiem jestem zdecydowanie na TAK uważam że to jeszcze nie ten czas powinni się dowiedzieć w swoim czasie o pewnych rzeczach a nie na serwerze realcraft no ludzie reszta powodów u sparky i up

Edytowane przez _McSzymix_

sugnaturka (2).png177669839_809897212973207_7434726175115360853_n 1.png

Chętnie odpowiadam na pytania _McSzymix_  

trochę cringuwa z tymi klubami

jestem za zaakceptowaniem m.in. dlatego, że chat jest tym zaspamiany, ale też większość powodów up.

• Superka 6

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Na tak, jest to irytujące a poza tym ludzie często mówią, że na serwerze grają dzieci, ale jakoś do tych klubów nie mają większego problemu. skoro za budowanie przyrodzenia można mieć usuniętą działkę to dlaczego coś takiego jest dozwolone? Takich rzeczy można dowiadywać się w inny sposób niż budowanie klubu 18+ na serwerze minecraft xd

• Superka 1

realcraft forum.png

Jestem za karaniem pisania o tym na czacie, może niekoniecznie banem tylko po prostu upomnieniem lub mutem. Samo istnienie takich miejsc jest chyba w miarę okej skoro była tam świetna zabawa z częścią administracji XDD. Moim zdaniem niech ludzie posiadają je sobie na swojej działce, bo biznes to biznes ale niech ich nie promują na czacie.

Przy okazji pozdrawiam Pana @Klusek oraz @HreniOfficial❤️❤️

• Superka 1
  • Przytulas 1

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

Na tak precz z tymi zbereźnikami to jest minecraft christian server a nie jakieś kluby 18+

• Superka 2
  • Thinking 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Jestem na Tak, powody w samej propozycji

*Moja psychika po śmieciowym anime i wiedźminie tworzy dziwne rzeczy, co dopiero psychika dziecka po czymś takim wgooglanym w sieci*

Wolf~

• Superka 1

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

• 3 tygodnie później...

Po co banować kogoś za taką działalność, skoro i tak po jakimś czasie przyjdzie tam admin i każe zwijać interes? Kiedyś taka sytuacja miała miejsce i obeszło się bez banowania niewinnych graczy. No ale przedmiotem dyskusji tutaj jest reklamowanie takiego biznesu na chacie uważam więc, że jeżeli kogoś to razi to niech nie czyta chatu albo niech go najlepiej całkowicie wyłączy. Są gracze, którzy na pewno dzięki tej reklamie będą grać dłużej na serverze. Przypomnę jeszcze, że minecraft to gra od 3 lat. 

Jestem na nie.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...