Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zimowy_Sanek

martiqz
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie  tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: ... martiqz
Nick osoby oskarżonej: ... Zimowy_Sanek
Miejsce wydarzenia: ... Działki na serwerze, kliknięcie ukrytej tabliczki w wodzie.
Data i godzina wydarzenia: ... ok 13
Opis sytuacji: ... Napisał do mnie z prośbą o pomoc, kazał stanąć na działce aby uruchomić jakąś farme i po w danej chwili kliknąć w wodę, jak się okazało w wodzie była niewidoczna tabliczka która zabrała mi 42k. 

Dowody: Imgur: The magic of the Internet    Do tego nie wiem czy to dobry dowód ale po nagłośnieniu o kradzieży i niebezpieczeństwie danego gracza na chacie zostałam zablokowana na jego działce.

Edytowane przez Less_Than3

• Administrator
Admin

Jestem za ukaraniem osoby oskarżonej, jednak poprosiłbym o ss logów z tamtej godziny (tego momentu), jeśli nie wiesz jak sprawdzić logi tutaj masz poradnik:  Minecraft - Sprawdzanie logów czatu - Poradniki - RealCraft

Aby szybko znaleść wiadomość Pana Zimowy_Sanek do ciebie w "Edytuj" kliknij zakładkę "znajdź" i tam wpisz jego nick. Z resztą dalej sobie poradzisz, i jak będziech chciał wrzucić tutaj ss logów, to po prostu z edytuj swoją wiadomość i wstaw link z dowodami ss wiadomości z imgur'a. 

Pozdrawiam

• Superka 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...