Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dragonrk4_Yt

Dragonrk4_Yt
Wiadomość dodana przez Giecio,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru, tematu i tagów oraz 20% za używanie wulgaryzmów.

Wulgaryzmy ocenzurowano.

Wyróżnione odpowiedzi

Siema jestem tu 2 raz i dostałem ***** bana za to samo... kilka miesięcy temu miałem taką sytuacje że ***** grałem sobie na np. kokscraft i miałem skopiowany adres IP i jak wbiłem na server to jestem przyzwyczajony ze mam skopiowaną komendę  /warp pvp  ale tym razem był to nexe koks craft :((( mg ub i jeszcze osoba która dała mi bana napisała w nawisie (celowo) skąd ona może widzieć ze to było celowo?!!  a ja nie miałem komendy tej co chciałem skopiowanej już 2 raz ***** mam taką sytuacje dawajcie za to warny!!!! a nie perm bany jak w moim przypadku dajcie ub bo nie zrobiłem tego celowo a mój kolego nie może wejść na działek a ma tam swoje it bo mu pisze ze musze być aktywny na serwie żeby mógł wejść  na działek!!!! 

Edytowane przez Giecio

Trzeba wiedzieć co się wkleja i wysyła na chat, podanie IP serwera lub zachęcanie do grania na nim jest reklamą celową

Do odrzucenia

• Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Popełniasz błędy i dostajesz za nie konsekwencje. Gdybyś dostał UB każdy by tak robił. Do odrzucenia 

Ps. Poczytaj sobie regulamin bo widzę, że u Ciebie średnio z ogarnianiem

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...