Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ukrycie swoich koordynatów na liście znajomych

_Unsainted

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: _Unsainted

Propozycja dotyczy: Ukrycie swoich koordynatów na liście znajomych

Opis propozycji: Obecnie dodając osobę do znajomych możemy uzyskać dostęp do jej aktualnych koordynatów oraz informacji, na której mapie się znajduje. Czasem jednak są sytuacje, w których możemy nie chcieć, aby nasze koordy były widoczne (np. idziemy do miejsca na mapie surowcowej, gdzie mamy zapisany home). Dlatego też chciałbym zaproponować dodanie komendy na ukrycie swoich koordów (później można je z powrotem włączyć), przy czym informacja, na której mapie znajduje się obecnie gracz mogłaby nie zostać ukryta (aby zapobiec potencjalnym oszustwom).

Dodatkowe SS'y: brak

• Superka 3
  • Like 1

Mi bardziej przeszkadza zawalony chat tym. Gdy wpisuję /znajomo lista nie mogę szybko zerknąć kto jest on-line, bo muszę szukać nicków między kordami. 
Twoje spostrzeżenie z /warp s też trafne.

Jestem jak najbardziej na tak!

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Jestem na tak. Powody co do warp s itp. Są wyżej. 

1 godzinę temu, karolajn_ napisał:

Gdy wpisuję /znajomo lista nie mogę szybko zerknąć kto jest on-line, bo muszę szukać nicków między kordami. 

Mnie też nie raz to irytuje że trzeba szukać nicków. Wiec co do tego proponuję dodać możliwość ukrycia koordynatow znajomych na liście. Komenda na to moglaby być taka: /znaj ukryjkord. 

Edytowane przez sparkyy
  • Superka 1

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

• 2 miesiące później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...