Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

997ucieczka__

jspoconymacius

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: 997ucieczka__ , jspoconymacius
Nick Administratora, który banował: jipsyy
Długość bana: perm
Kiedy to się stało?: 26 albo 27 kwietnia
Opis sytuacji: grałem sobie na serwerze i dostałem bana na dwóch kontach ( zgłosiłem wspóldzielenie ). Więc postanowiłem stworzyć 1 mk co jest u mnie dziwne. No i tak doszło do tej sytuacji. Ban za omijanie systemu blokad
Screen bana: nie mam

• Admin Forum
Admin Forum
Teraz, jspoconymacius napisał:

Opis sytuacji: grałem sobie na serwerze i dostałem bana na dwóch kontach ( zgłosiłem wspóldzielenie ). Więc postanowiłem stworzyć 1 mk co jest u mnie dziwne. No i tak doszło do tej sytuacji. Ban za omijanie systemu blokad

Czy Ty tu się właśnie przyznałeś do multikonta? Można mieć jedno konto, więc chyba dobrze dałam bana, skoro miałeś dwa konta.

Najlepiej przedstawię wszystko od początku.

W pierwszym dniu edycji (24.04) wzięłam Cię na sprawdzanie, ponieważ widziałam, jak biegasz odpalony na mapie surowcowej. Przyznałeś się do FlyHack'a, więc dałam bana za wspomnianą niedozwoloną modyfikację. Dzień później (25.04) zarejestrował się na serwerze gracz o nicku jspoconymacius, który grał na tym samym IP co Ty. Również tego samego dnia pojawiło się współdzielenie, które tak naprawdę powinno zostać odrzucone, ponieważ na koncie 997ucieczka__ była już nadana blokada, która nie była blokadą za multikonto. Wspomnę o trzecim koncie, które też zarejestrowało się w niedzielę. To konto już totalnie ''latało'' po surowcowej, zabijając każdego na killaurze. Oczywiście sprawdziłam, czy nie jest to MK i wyskoczyły mi piękne dwa pozostałe nicki na tym IP (oczywiście mowa o 997ucieczka__ i jspoconymacius). Dostałam pozwolenie od osoby z Zarządu, żeby na pierwszym koncie dać blokadę za omijanie systemu blokad. Ogólnie jestem za odrzuceniem, bo widać tutaj typowe omijanie tej blokady. Myślę jednak, że jeśli weryfikacja na TeamSpeak'u przejdzie pomyślnie, to można odblokować gracza jspoconymacius (jeśli faktycznie będzie to starszy brat). 

Edytowane przez jipsyy
  • Superka 1

4 godziny temu, jipsyy napisał:

Czy Ty tu się właśnie przyznałeś do multikonta? Można mieć jedno konto, więc chyba dobrze dałam bana, skoro miałeś dwa konta.

Najlepiej przedstawię wszystko od początku.

W pierwszym dniu edycji (24.04) wzięłam Cię na sprawdzanie, ponieważ widziałam, jak biegasz odpalony na mapie surowcowej. Przyznałeś się do FlyHack'a, więc dałam bana za wspomnianą niedozwoloną modyfikację. Dzień później (25.04) zarejestrował się na serwerze gracz o nicku jspoconymacius, który grał na tym samym IP co Ty. Również tego samego dnia pojawiło się współdzielenie, które tak naprawdę powinno zostać odrzucone, ponieważ na koncie 997ucieczka__ była już nadana blokada, która nie była blokadą za multikonto. Wspomnę o trzecim koncie, które też zarejestrowało się w niedzielę. To konto już totalnie ''latało'' po surowcowej, zabijając każdego na killaurze. Oczywiście sprawdziłam, czy nie jest to MK i wyskoczyły mi piękne dwa pozostałe nicki na tym IP (oczywiście mowa o 997ucieczka__ i jspoconymacius). Dostałam pozwolenie od osoby z Zarządu, żeby na pierwszym koncie dać blokadę za omijanie systemu blokad. Ogólnie jestem za odrzuceniem, bo widać tutaj typowe omijanie tej blokady. Myślę jednak, że jeśli weryfikacja na TeamSpeak'u przejdzie pomyślnie, to można odblokować gracza jspoconymacius (jeśli faktycznie będzie to starszy brat). 

na tamtej edzie miałem z 30 i nie dostałem za omijanie xDDDD

• Dislike 1
  • Haha 2
  • Thinking 1

4 godziny temu, bejmiaan napisał:

Jestem za unbanem, prawilny nick gdy się kogos nie lubi na ts3.
znam tą osobe 4 lata i wiem ze by takiego czegos nie zrobila

co

Twój post nie wnosi nic do odwołania, Otrzymałeś 5% za offtopic.//agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi
  • Haha 1

Zgłaszając współdzielenie musisz liczyć się z tym, że Administrator poprosi Cię o weryfikację (tak jak w Twoim przypadku). Masz wtedy obowiązek wejścia na ts3 i wyjaśnienia sytuacji, do tego czasu Twoje konto jest zablokowane. Odwołanie odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...