Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

fortri

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Fortri

Nick Administratora, który banował: oldmancats
Długość bana:  7 dni o.O
Kiedy to się stało?: Przed chwilą, o godzinie 23:16
Opis sytuacji: Oldmancats wariat dawał vouchery na różne rzeczy i tak się stało, że poprzez moje szybkie palce zdobyłem 3 vouchery pod rząd nie dając szansy innym graczą, pomimo tego, że groził mi banem jeżeli wpiszę ten 3 voucher xD. Przepraszam bardzo ADMINISTRACJĘ jak i GRACZY, nie chciałem utrudniać pracy, ani nic. Chcę dalej grać i tyle, a że przeniosłem troszkę humoru na czat no to wyszło ;D
Screen bana: 

https://zapodaj.net/4646b9d00291f.png.html

Dodam jeszcze, że nie sądziłem, że groźba bana jest prawdziwa, więc jeszcze raz bardzo przepraszam i proszę o wybaczenia za moje szybkie palce xD

Edytowane przez fortri

13 minut temu, ElAlbanczyk napisał:

administrator poinformował Cię czym skończy się wpisanie kodu

na nie

Po pierwsze to nie sądziłem, że za takie coś będzie ban

Po drugie można było mi zablokować czat ewentualnie dać kicka, żebym się ogarnął

Po trzecie "poinformował(a)" zgadza się, napisał(a), że jeśli wpiszę 3 voucher to dostanę bana, ale skąd miałem wiedzieć, że za takie coś od razu dostanę na 7 dni ?

Jeśli nie dostanę UB to chociaż proszę o skrócenie...

Edytowane przez fortri

Administratorka wyraźnie poprosiła Cię o wstrzymanie się od przepisywania voucherów i poinformowała Cię o konsekwencjach idących z kontynuowaniem swojego zachowania. Blokada została wydana poprawnie, jednak 7 dni to rzeczywiście dość długo. Karę skracam do 3 dni. 

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...