Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

YUXG_eto

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: YUXG_eto

Nick Administratora, który banował:  Jipsyy

Długość bana: 1 tydzień 3 dni

Kiedy to się stało?:  22.04.2021 godzina 16;50

Opis sytuacji:  Zostałem zgłoszony u Was na serwerze, zostałem sprawdzony po czym dostałem bana za Xraya którego nie miałem zainstalowanego, ani nie był używany przeze mnie. 18.04 mój brat pobrał Xraya, co widnieje w pobranych plikach, bo pogrywał sobie z kuzynem na Athernosie na własny użytek. Po czym go odinstalował. Uważam, że zostałem nie słusznie zbanowany.

Pozdspacer.pngrawiam

Edytowane przez agatkahihi

Za niedozwolone modyfikacje kara nadawana jest zarówno za używanie ich w grze, posiadanie na dysku, jak i w historii pobranych. Sam miałem podobną sytuację, gdy sprawdzał mnie @oskar- miałem pobranego X-Raya w historii z 1 marca, nie używałem go na serwerze, ale i tak musiałem ponieść tego konsekwencje.

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania, do odrzucenia

Edytowane przez McStasio
bosz
  • Superka 3

1111111.png.418803030ddeb9349fc821898ac1eeac.png

hajs.png.987aa270861b9ea88b808423bbf251a2.png

• Opiekun Forum
Opiekun

Do odrzucenia, powody u @McStasio

• Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Trochę to głupie pod względem tego, że możesz otrzymać bana za to że pobrałeś cheaty ponad miesiac temu, i być może odinstalowałeś go w ten sam dzień. No ale, regulamin to regulamin.

Do odrzucenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...