Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

_klara_

Wyróżnione odpowiedzi

Nick osoby oskarzonej:bqopl

Nick osoby oskarżajacej:_Klara_

Miejsce zdażenia:serwer MC

Data i godzina zdażenia:15.04. Około 18:10

Opis sytuacji:zaprosiłam oskarżonego na działke ponieważ pisał na czacie że chce gdzieś mieszkać po jego teleportacji odejżał dom i napisał czy mogła bym go dodać po dodaniu obejżal wszystkie skrzynki za jakimś tam raze odeszłam na chwile wracam a tam niema (diamentuw z 80coś blokuw diaxuw, 6 stakuw diaxuw, 90coś blokuw emeralduw, 6-7 stakuw emeralduw, 5 stakuw blokuw złota, shulkera jasno zielonego w którym boło 13 kilofuw 5/3 i 5/3/2-3 full zużytych nie naprawianych jeszcze znikneło 1 głowa wither szkieleta ,1 głowa żółwia, 1 głowa squida. Po 30 minutach pisania nie świadomie przyznał się że sprzedał moje itemy po napisaniu przez ze mnie do admina nick:papaniosQ miał ze mną się dogadać postawiłam warunek który zignorował admina też  miał dziś oddać kiedy do niego napisałam to wyszedł. A jeszcze zauważyłam ze wczoraj miał 541k a dzisiaj juz 2k mówił mi że ma 2 konto podejżewam że przeżuca itemy na to konto wtedy ban mu nic nie da. 

Dowód jak się przyznał https://imgur.com/a/VMmi6P0

16185644920307372481736341091053.jpg

Edytowane przez _klara_
Naprawa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...