Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Pomysł na event / zawody

Krecik06

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Krecik06
- Propozycja dotyczy (tytuł): Build Battle
- Opis propozycji: Jak niektórzy pamiętają były konkursy np: Kamień, papier, nożyce itd. Pomyślałem czemu by nie zrobić konkursy build battle. Polegał by na tym że była by arena (dość wielka) i została by przedzielona na np. 16 albo 32 równe pola w zależności od ilości graczy. Każdy zapisany gracz dostał własne pole na którym by wybudował coś związanego z daną kategorią jaką operatorzy eventu/konkursu wymyślili by. Głosowanie na budowle mogło by się odbyć poprzez ankietę na czacie z linkiem albo coś w ty stylu. Głosować by mógł każdy gracz obserwujący wydarzenie. (Głos będzie mógł oddać tylko jeden). Wraz z dalszymi rundami czas by się mógł zwiększać bądź zmniejszać. Wygranym by była osoba która została na końcu wybrana np. z pośród 4 osób.  
- Dodatkowe SS'y: Jeżeli jest to nie możliwe do wykonania prosiłbym administrację forum o poinformowaniu mnie

Bez tytułu.png

jak dobrze rozumiem, taki dodatek do eventow, dla administracji może to być zatrudne i niemożliwe, żeby 400 osób pokolei budowało.

ale jak na taki event z zapowiedzą i przygotowaniami, to ja jestem na TAK!

pzdr krecik

• Superka 1

Bez_tytuu.png

Do odrzucenia, event nie ma sensu, bo na działce masz taką możliwość. Tak jak wspomniał @michociaak, są organizowane eventy na budowlę nawiązującą do zadanej tematyki. Poza tym @exe_maks dobrze napisał, że to będzie za duży problem dla administracji, żeby sensownie ogarnąć całość.

• Superka 1

22 minuty temu, Krecik06 napisał:

Ale mi chodziło o taki konkurs do zapisania się jak np Jaka to melodia albo Kamień, Papier, Nożyce

No to właśnie michotek powiedział - są konkursy na najlepszą działkę w wybranej kategorii, na które musisz się zapisać. Taki event, w którym gracze byliby znacznie ograniczeni czasowo żeby coś zbudować byłby bardzo trudny do zorganizowania, nawet pomimo zapisów. Trzeba by było przygotować regiony, nagrody, materiały z których można by było budować, itp.

Na NIE.

• Superka 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...