Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Jednorazowy zakup zmiany skina

Krecik06

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Krecik06
- Propozycja dotyczy (tytuł): Jednorazowy zakup zmiany skina
- Opis propozycji: Pomysł na propozycję wziął się stąd że mam bardzo dziwnego skina więc zachciałem zakupić zmianę skina no ale po co mi to aby zmienić skina aż 10 razy jakby była możliwość zakupienia mniejszej ilości zmiany skina byłoby super 
- Dodatkowe SS'y: Nie trzeba

• Superka 1

Bez tytułu.png

10 zmian skina kosztuje 6 zł, więc cena 1 zmiany wynosi 60 gorszy, robienie płatności na groszowe sprawy jest bez sensu i jestem na nie, ewentualnie wydaje mi się, że lepszym pomysłem byłby wprowadzenie wymiany 1 zmiany skina za określoną liczbę punktów questowych. 

• Superka 3
  • Like 1

Teraz, bugajska26 napisał:

10 zmian skina kosztuje 6 zł, więc cena 1 zmiany wynosi 60 gorszy, robienie płatności na groszowe sprawy jest bez sensu i jestem na nie, ewentualnie wydaje mi się, że lepszym pomysłem byłby wprowadzenie wymiany 1 zmiany skina za określoną liczbę punktów questowych. 

Też z tą zmianą za pukty questowe jestem za bo teraz patrząc na to za grosze zakupy nie opłacalne dla właściciela ale na punkty jestem za 

Bez tytułu.png

Godzinę temu, Krecik06 napisał:

Też z tą zmianą za pukty questowe jestem za bo teraz patrząc na to za grosze zakupy nie opłacalne dla właściciela ale na punkty jestem za 

Dodaj nową propozycję z 1 zmianą skina za pkt questowe. Tą do odrzucenia, bo jest bezsensu.

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...