Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

skutnik

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: skutnik
Nick Administratora, który banował: jipsyy
Długość bana: 7 dni
Kiedy to się stało?: jakies 2 dni temu
Opis sytuacji: hej dostałem bana na 2 dni i wchodzę sobie na serwer pograć normalnie a tu wyskakuje że mam jeszcze bana na 5 dni. Nie wiem o co chodzi proszę o odbanowanie mnie nic złego nie zrobiłem. pzdr
Screen bana:

249445705_Beztytuu.thumb.png.14ebd3511828778a885242d711142383.png

• Superka 5

Bez tytułu.png

oczywiscie jestem za zaakceptowaniem, ban jak zwykle za niewinnosc dodam jeszcze, ze powody u mojego idola @Wawrzus pozdraiwam bardzo serdecznie 

Edytowane przez misiaczek
  • Superka 7

ts.jpg

I feel train to you

Jestem za odbanowaniem powody u @Bartek_1912

• Superka 5
  • Haha 1

13.04.2021 :[[       31.05.2021 :((

unknown.png.fad9386ea787ffb024be7aeee2511ee5.pngobraz_2021-04-18_033530.png.a0ed36365d795ad49a82964eaf06c1a8.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Myśle, że nie ma co się rozpisywać.

Do odrzucenia.

Tutaj logi tego co pisałeś 🙂

[23:20:03] [main/INFO]: [CHAT] [$][Vip] skutnik: j¤¤¤ć ten serwer administracja to zwykle k¤¤¤y jak siedza z toba na kanale to jest spoko, a jak ziomki dostaja blki to pierdola za plecami j¤¤¤ć was wszytkich smiecie

Edytowane przez oskar
  • Superka 3
  • Like 2
  • Dislike 3
  • Przytulas 1
  • Wow 2
  • Haha 3
  • Wrr 1

12 minut temu, oskar napisał:

Myśle, że nie ma co się rozpisywać. Do odrzucenia.

[23:20:03] [main/INFO]: [CHAT] [$][Vip] skutnik: j¤¤¤ć ten serwer administracja to zwykle k¤¤¤y jak siedza z toba na kanale to jest spoko, a jak ziomki dostaja blki to pierdola za plecami j¤¤¤ć was wszytkich smiecie

ewidentnie gracz został sprowokowany poprzez niedobre zachowanie administracji któa banuje za nic

• Superka 4
  • Like 2
  • Dislike 3
  • Sad 1
  • Thinking 1

26 minut temu, oskar napisał:

Myśle, że nie ma co się rozpisywać.

Do odrzucenia.

Wszystko zacenzurowane niewiadomo  o co chodzi jestem nadal za zaakceptowaniem 🙂

• Superka 4
  • Like 1
  • Dislike 1
  • Haha 1
  • Thinking 1

xD.PNG

Przechwytywanie2.PNG

1 minutę temu, Barczimu napisał:

Wszystko zacenzurowane niewiadomo  o co chodzi

przecież to jest autocenzura serwera, każdy głupi o tym wie

jestem za odrzuceniem, ban wydany poprawnie

• Superka 2
  • Dislike 2
  • Haha 1
  • Sad 1
  • Wrr 1

4 godziny temu, oskar napisał:

Niezłych macie tych ziomków na Bl'ce xD Oni to wcale nic nie robią za plecami xDD łącznie z wami (tak 4fun, odnośnie tego, co napisałeś wyżej)

Co do samego odwołania - Zazwyczaj dają na 2 dni za obrazę administracji, ale skoro kara została powielona, to widocznie zrobiłeś to wielokrotnie.

Edytowane przez Schoxie
  • Dislike 1
  • Haha 1
  • Wrr 1
  • Thinking 1

1 godzinę temu, Schoxie napisał:

Niezłych macie tych ziomków na Bl'ce

kiedyś to chyba byli twoi ziomkowie, ale cóż najwyraźniej coś nie wyszło, straszna szkoda 🥳

Co do odwołania to neutral, mogli Ci wydłużyć karę za posiadanie notatek, co nawet masz na sygnaturze, że to nie pierwszy ban za obrazę Administracji.  Według mnie Administratorka, która Cię zbanowała powinna się wypowiedzieć. 

• Superka 6
  • Dislike 1

Mod Forum

Za unbanem chociaż nie wiem co dżipsii o tym pomyśli

Pozdro od 2115

• Superka 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

Nie wiem dlaczego tutaj jest przeświadczenie, że musieliśmy mu wydłużyć karę z powodu notek? Według taryfikatora ban może zostać nadany do 7 dni. Bana na 2 dni dałem ja, ale po 15/30 minutach ban na moją prośbę do jipsyy został przedłużony do 7 dni, ponieważ gdy to pisałeś nie było nikogo z rang MOD+. 

A ban został nadany taki długi bo specjalnie, dla żartów ze swoimi kolegami obraziłeś serwer, administracje jak i graczy.

Pozdrawiam serdecznie 🙂

Edytowane przez oskar
  • Superka 3
  • Wrr 1

1 godzinę temu, aszv napisał:

no szkoda, ze ban jak zwykle za niewinnosc i prawde, co zlego to nie skutnik, za zaakceptowaniem((;

Oczywiście wszyscy są niewinni i administracja jest "tą złą".

Jak tak bardzo mu się nie podoba gra na serwerze to niech wyjdzie i usunie RC z listy serwerów a nie pisze teksty godne 7-latka 😉

Ban sie należy i tyle w temacie

Edytowane przez Betii
bo mogie
  • Superka 3
  • Przytulas 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...