Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Event na Team Speak'u

NekrosGaming

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): NekrosGaming
- Propozycja dotyczy (tytuł): Nowego Eventu na Team Speak'u
- Opis propozycji: Witam , moja propozycja dotyczy serwera Team Speak 3. A mianowicie zrobienia nowego eventu jakim jest "Idol" . Już tłumacze na czym miałby polegać , Jest juri wybranę przez administrację , myślę że najlepsza opcja to 3 osoby. Oceniają oni uczestników w skali 1-10 . Uczestnicy którzy biorą udział w Evencie muszą Coś zaśpiewać lub wyrecytować w zależności od talentów wokalnych. Acapella lub z podkładem. Oczywiście standardowo 3 miejsca są nagradzane 🙂 chyba wszystko co najważniejsze wyjaśniłem.
- Dodatkowe SS'y: Myślę że nie są potrzebne gdyż wszystko wytłumaczyłem.

Pozdrawiam NekrosGaming.

Niezbyt mi się to podoba, troche dyskryminacja ludzi bez talentu muzycznego/wokalnego przez co mogą być wyśmiewani. Zaproponowałabym raczej częstsze eventy na zasadzie; jaka to melodia (i tym podobne). 

Do odrzucenia :I

Edytowane przez karolajn_
  • Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Teraz, karolajn_ napisał:

Niezbyt mi się to podoba, troche dyskryminacja ludzi bez talentu muzyczno/wokalnego przez co mogą być wyśmiewani. Zaproponowałabym raczej częściej eventy na zasadzie; jaka to melodia i tym podobne.

Do odrzucenia :I

Z jakiej racji dyskryminacja , czy mogłabyś uzasadnić ? Dużo serwerów organizuję tego typu eventy , myślę że słowo "Dyskryminacja" jest tutaj za mocne. 

to tak jakby powiedzieć że event parkour Dyskryminuję ludzi którzy nie potrafią skakać jak ja na przykład. Eventy są przecież dla osób chętnych które czują się na siłach że dadzą radę . 

Pozdrawiam NekrosGaming 🙂 

8 minut temu, NekrosGaming napisał:

myślę że słowo "Dyskryminacja" jest tutaj za mocne.

Może i tak. Takie śpiewanie publiczne czy recytacja czy inne to delikatna sfera (w porównaniu do skakania po klockach XD) i nie chce żeby ktoś młodszy mógł się poczuć gorzej, bo jakaś chorda osób się zacznie śmiać.

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

2 minuty temu, karolajn_ napisał:

Może i tak. Takie śpiewanie publiczne czy recytacja czy inne to delikatna sfera (w porównaniu do skakania po klockach XD) i nie chce żeby ktoś młodszy mógł się poczuć gorzej, bo jakaś chorda osób się zacznie śmiać.

W takich eventach reszta ludzi zazwyczaj jest poprostu wyciszona i nie mają takiej możliwośći 🙂 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...