Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Arena PVP

NekrosGaming

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): NekrosGaming
- Propozycja dotyczy (tytuł): Specjalna Arena do PVP.
- Opis propozycji: Witam , moja propozycja dotyczy serwera Minecraft. A dokładniej stworzenia specjalnej Areny do PvP (Player Versus Player [pl. Gracz Kontra Gracz]) dla graczy którzy uwielbiają przez większość czasu na grze walczyć. I chcą się piąć w rankingu /toppvp 🙂 oczywiście nie wnioskuję o zniesienie pvp na /warp s . Lecz dodanie areny jako dodatku.

Myślę że mogłoby to fajnie urozmaicić PVP poprzez dodanie różnych pułapek i innych obiektów. I na przykład zrobienie pomnika najlepszego gracza PVP z ubiegłej edycji.
- Dodatkowe SS'y: Myślę że żadne screeny się tu nie przydadzą, temat objaśniłem a forma budowli jest dowolna.

Pozdrawiam NekrosGaming.

37 minut temu, NekrosGaming napisał:

I chcą się piąć w rankingu /toppvp

Jeżeli takowa by była nie jestem za by punkty trafiały do /topvp. Mogliby tam walczyć, ale gdyby dawało to pkt /warp s straciło by sens.

Do odrzucenia. 

• Like 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

25 minut temu, karolajn_ napisał:

Jeżeli takowa by była nie jestem za by punkty trafiały do /topvp. Mogliby tam walczyć, ale gdyby dawało to pkt /warp s straciło by sens.

Do odrzucenia. 

Dlaczego /warp s straciło by sens ? przecież na /warp s jest głównie do zdobywania surowców co łatwo wywnioskować po tym że nazywa się "surowcowa"

Jeżeli taka formuła ci się nie podoba można to zawszę rozwiązać w inny sposób . na przykład usunąć kompletnie dodawanie /toppvp z  /warp s , lub zrobić oddzielne rankingi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...