Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Rangi Kanałowe na TeamSpeaku

NekrosGaming

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): NekrosGaming
- Propozycja dotyczy (tytuł): Możliwość własnej rangi kanału na serwerze TS.
- Opis propozycji: Witam , moja propozycja dotyczy Team Speak'a, mianowicie aby Vipowie/SVipowie mieli możliwość stworzenia własnej rangi swojego kanału i mogli ją dawać członkom swojego kanału. Myślę że było by to fajne wyróżnienie dla osób które wydały pieniądzę na zakup Vip'a. Myślę że mógłby to być fajny dodatek dla osób które dużo czasu spędzają na TS'ie , i przydałoby się osobą które tworzą swoje "ekipy" na serwerze 🙂 widziałem kiedyś coś takiego i się sprawdzało. 
- Dodatkowe SS'y: Myślę że żadne screeny się tu nie przydadzą.

Pozdrawiam NekrosGaming.

Nie rozumiem? Chodzi o prefix VIP/SVIP? Bo swój kanał możesz mieć jako ww. vip. A jeżeli chodzi o kanał to możesz koleżkom dać "moderatora kanału" jako dodatkowa ranga na kanale do wyróżnienia dla obcych 🤔

do odrzucenia

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

16 minut temu, karolajn_ napisał:

Nie rozumiem? Chodzi o prefix VIP/SVIP? Bo swój kanał możesz mieć jako ww. vip. A jeżeli chodzi o kanał to możesz koleżkom dać "moderatora kanału" jako dodatkowa ranga na kanale do wyróżnienia dla obcych 🤔

do odrzucenia

Nie zrozumiałaś mnie. Chodzi o rangę chodzi o rangę "stałą" powiedzmy że jest sobię gracz "ABCD" i ma kanał : "Rodacy ABCD" i w tym wypadku jak gracz "ABCD" wykupił VIPA to może stworzyć z pomocą administracji lub BOTA rangę stałą swojego kanału i dawać ją swoim jak to napisałaś "koleżkom" . czyli na przykład gracz "EFGH" siedzi na kanale gracza "ABCD" i jest jego "koleżkom" to gracz "ABCD" może mu dać swoją rangę na przykład . "rodak ABCD" . Mam nadzieję że teraz wyjaśniłem to lepiej.

Pozdrawiam NekrosGaming 🙂

• Like 1
  • Przytulas 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...