Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

I_am_your_dream

I_am_your_dream

Wyróżnione odpowiedzi

NIE MAM ZADNYCH cheatoe co moge udowodnic. ajcie tylko linka do waszego ts i wam pokaze ze nic nie mam !!!!!!!! MIALEM mute i nie moglem odpisac na czacie ze pobieram ts3. PROSZE o jak najszybsze odpisanie bo chce spokojnie pograc a nie weim co za debil mnie zglosil. Jesczezr az mowie czekam na rozmowe

obraz_2021-04-11_002708.png

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku. //agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi
  • Superka 1
  • Haha 1

Jestem za sprawdzeniem go jeszcze raz z powodu tego że dostał nie poprawne użycie /pomoc a to było jego 3 upomnienie i go wywaliło.

Pozdrawiam 

• Superka 1

13.04.2021 :[[       31.05.2021 :((

unknown.png.fad9386ea787ffb024be7aeee2511ee5.pngobraz_2021-04-18_033530.png.a0ed36365d795ad49a82964eaf06c1a8.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Postanowiłeś pisać niepoprawne /pomoc za co zostałeś ukarany przez członka administracji było to twoje 6 upomnienie co skutkowało wyrzuceniem cię z serwera. Nadałem karę za logout, działka nie zostanie wyczyszczona do czasu podjęcia decyzji przez @krzyychu co z tobą zrobić.

• Superka 2
  • Like 1
  • Dislike 1

Krisuniu dokladnie, bylem wrecz uwieziony bo ani pisac ani ruszac ani eta dobrego miec to co mam zrobic

TAKZE powtarzam jutro 11 czekam tylko dajcie tsa linka

Połączono posty//mordensoldier124

Edytowane przez mordensoldier124
  • Haha 1

Jestem za ponownym sprawdzeniem gracza, brak możliwości odpisania i bronienia się w jakikolwiek sposób bo upomnienia mu to uniemożliwiały i nie miał na to szansy

Każdy powinien mieć szansę się wytłumaczyć i bronić

• Like 1

1511088302_ezgif.com-gif-maker.gif

12 godzin temu, I_am_your_dream napisał:

jutro okolo 11 bede aktywny mozecie mnie sprawdzic nigdy w zyciu nie mialem cheatow i nie wiem nawet jak sie je pobiera, dajcie tlyko pls linka na ts 3 A NAJLEPIEJ DISCORDA

Tsaa żeby tam nic nie znaleźć po 12h od sprawdzenia (oczywiście o ile coś było)... Czekamy na krzycha.

Neutral.

• Superka 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Będąc sprawdzanym nie jesteś zwolniony z przestrzegania regulaminu. Jeżeli byłeś zmutowany miałeś możliwość poinformowania Administracji na /pomoc o tym, że instalujesz ts3. Kara została wydana prawidłowo, mam nadzieję, że następnym razem zachowasz kulturę używając /pomoc i taka sytuacja się nie powtórzy.

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...