Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Macius_69Xd

Kuba16709

Wyróżnione odpowiedzi

nick:Macius_69Xd
nick administratora: oldmancats
długosc bana 2dni

stało sie to dnia 07.04.21

o godzinie około 11;30 zapytaałem kto ma kopanie na BECONIE  odpisał mi nie jaki SniQerss i powiedział ze on ma cennik był normalny 15k za 10 minut zgodziłem sie 
kopałem 10 minut i ukradłem mi jednynie 30 diamentów.  o godzinie 18;44 zostałem zbanowany za kradzieez becona gdyz miałem tylko jednego becona był on mój i miałem w logach zapis wymiany.

A o godzinie 14;55 przeteleportowałem sie do gracza _Snajper_ i zabił mnie on z  moim beconem złozyłem na niego skarge i miałem po paru dniach odzyskac swojego becona az nagle stało sie to 
zostałem zbanowany za gradziez z działki  gracza SniQerss  bo zbanowaniu mój becon został zabrany graczowi o nicku _Snajper_  i oddany graczowi SniQerss  i w tym momecie JESTEM JA poszkodowany 
dostałem bana  za kradziez becona  który został oddany graczowi SniQerss okej : po odbanowaniu bede bez becona  którego uczciwie kupilem        

Imgur: The magic of the Internet

DZIĘKUJE 

Edytowane przez Kuba16709
błąd nazwy i brak tagów

13 godzin temu, Kuba16709 napisał:

o godzinie 18;44 zostałem zbanowany za kradzieez becona

Na ss bana nie ma informacji o beaconie, tylko o kradzieży.

13 godzin temu, Kuba16709 napisał:

kopałem 10 minut i ukradłem mi jednynie 30 diamentów.

I tu przyznałeś się do kradzieży.

Oraz:

- brak tagów

- zła nazwa

Do odrzucenia.

I jeszcze jedno... Na jakiej podstawie stwierdzasz, że twój beacon został oddany innemu graczowi?

Edytowane przez Stupidity7900

21 minut temu, Stupidity7900 napisał:

Na ss bana nie ma informacji o beaconie, tylko o kradzieży.

I tu przyznałeś się do kradzieży. moze ukradłem te 30 diamentow ale po miniecu ban chce miec swojego becona

Oraz:

- brak tagów

- zła nazwa

Do odrzucenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...