Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Częstsze regenerowanie kopalni wg. liczby graczy online

Olivka_

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Olivka_
Propozycja dotyczy (tytuł): Częstsze regenerowanie kopalni wg. liczby graczy online
Opis propozycji: Jak na serwerze jest dużo osób to także sporo osób jest w kopalniach (z tego co zauważyłam - szczególnie drewna), przez co są one wyczyszczane w ciągu paru minut/sekund. Proponuję zmodyfikować czas, po którym kopalnie się regenerują i dostosować je do liczby graczy online, podobnie jak z generowaniem mobów na mapie surowcowej. Przykładowo kopalnie drewna mogą się generować co 15 minut, jak jest mniej niż 300 graczy, jak jest 300-400 to co 10 minut, jak jest 400+ to co 5, etc. To tylko przykład, dlatego można to zmodyfikować.
Dodatkowe SS'y

pusta_kopalnia.png

Jestem na tak co do tartaku (do kamienia niezbyt, bo możesz kopać też na swojej działce). Z drewnem może być większy problem, bo mało osób idzie wydobywać surowce na /warp s przy 400-500 graczach na serwerze.

17 minut temu, Olivka_ napisał:

Przykładowo kopalnie drewna mogą się generować co 15 minut, jak jest mniej niż 300 graczy, jak jest 300-400 to co 10 minut

Fajny pomysł z tym, by co 100 osób zmniejszyć czas oczekiwania np. o 3-5 minut.

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...