Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

hubert320

hubert320

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: hubert320
Nick osoby oskarżonej: vvuzi
Miejsce wydarzenia dzialka moja
Data i godzina wydarzenia: okołó 12.00-12.30 w poniedziałek 05.04.2021
Opis  sytuacji: kiedyś dodałem vvuziego na dzialke ufałem mu i był ok a poza tym to kuzyn osoby z która miałem placzoną dzialke dodałem go bo chciał pokopać na bikonie który był na dzialce osoby z którą miałem polaczoną dzialke puźniej chcieliśmy zrobić remont więc czyściliśmy dzialki przez co byłem zmuszony żeby bikon nie znikł przenieść go na swoją dzialke po jakimś dniu kopie sobie i laser bikona znikł  ja zdziwiony poszedłem sprawdzić o co chodzi a bikona wtedy już nie było ale przypomniałem sobie iż widziałem nie dawno na swojej działce vvuziego wiec napisałem do niego po 15 minutach kłucenia sie przyznał sie a oto dowody wydaje mi sie iż bardzo dokładnie opisałem tą sytuacje
Dowody: 

image.thumb.png.c91aeb411cc3fc9c5385d2a05135bf6b.pngimage.thumb.png.b7d0cb947bb110851b8f6e2175b2457d.png

wszystko jest dobrze opisane u @Wawrzus

pzdr

𝕛𝕖𝕫̇𝕖𝕝𝕚 𝕜𝕥𝕠𝕤́ 𝕞𝕒 𝕕𝕠 𝕔𝕚𝕖𝕓𝕚𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕓𝕝𝕖𝕞, 𝕟𝕚𝕖 𝕫𝕨𝕣𝕒𝕔𝕒𝕛 𝕟𝕒 𝕟𝕚𝕖𝕘𝕠 𝕦𝕨𝕒𝕘𝕚. 𝕡𝕣𝕠𝕤𝕥𝕖

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...