Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

NekrosGaming

beckhend94

Wyróżnione odpowiedzi

• Opiekun Forum
Opiekun

Według mnie nie jest to jakaś obraza, ale jeśli to Cię uraziło to gracz do ukarania.

• Like 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Ale gracz napisał „Nie jestem”. Na ss nic konkretnego nie widać nawet tego, żeby cie w jakikolwiek sposób obraził. Za odrzuceniem.

edit. @beckhend94 Wsm teraz dopiero to zrozumiałam, bo bardziej odebrałam to tak, Jakby nie dodał „ą”, a właśnie „o” i tak, jakby mówił sam o sobie, ponieważ przed „stulejko” nie dodał przecinka. Za zaakceptowaniem i ukaraniem gracza.

Edytowane przez Wariatka_29
  • Thinking 1

obrazil ciebie wiec powinien zostac za to ukarany 😜

𝕛𝕖𝕫̇𝕖𝕝𝕚 𝕜𝕥𝕠𝕤́ 𝕞𝕒 𝕕𝕠 𝕔𝕚𝕖𝕓𝕚𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕓𝕝𝕖𝕞, 𝕟𝕚𝕖 𝕫𝕨𝕣𝕒𝕔𝕒𝕛 𝕟𝕒 𝕟𝕚𝕖𝕘𝕠 𝕦𝕨𝕒𝕘𝕚. 𝕡𝕣𝕠𝕤𝕥𝕖

Troche Beka ze gosciu mnie zreportowal na servie i chyba na tsie rzucil szybko screena w 2h zalatwil mi bana, ja w 12 h z postem na forum nie moge zrobic nic pomimo pytan do administracji czemu wczesniejsze posty zostaly rozpatrzone a moj pominiety (2h na /pomoc nie moglem dostac szansy na rozmowe czy /msg z adminem).Nie mam zamiaru pisac skargi na adminow bo dyskusja z adminem to jak walka z wiatrakami czy pisem. Chociaz smieszy troche to jak aktywni sa na servie kilkukrotnie w ciagu dnia a na rozpatrzenie 2 minuty komus szkoda było : ) 

To juz mowi samo za siebie, przez chwilke podejrzewalem ze jak gosciu ma Svipa to moze dlatego zostane olany ale nie wiem zobaczymy, to prosty komentarz z mojej strony a nie atak na administracje jakby kogos pupka zaszczypała. 

P.S Jak wleci negatyw(odrzucony) na poscie smialo wyzywajcie sie od stulejek, nic wam nie zrobia 😄

Edytowane przez beckhend94
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...