Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

PRO_pro

PitWree
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru  oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Mój nick: PitWree

Nick osoby oskarżonej: PRO_pro

Miejsce wydarzenia: :serwer MC

Data i godzina wydarzenia: 03.04.2021 22:00

Opis sytuacji: Witam chcialem zgłosic gracza PRO_pro, wykorzystal on moja dobroc oraz zaufanie, przyszedl do mnie jako sasiad i dal jakis prezent(to byla chyba siekiera) pomyslalem mily sasiad i zaproponowalem mu zeby popkoal sobie u mnie na kopalni na beacomie ze sobie zarobi, nie chcialem nic z tego. Przez krotka chwile jak mnie nie bylo wykradl on wszystkie wartosciowe przedmioty z mojej dzialki diamenty,szmaragry, zloto,srebro, zaklete ksiegi jaki i zwykle, kilofy nowe 5 3 3 x 4 i inne wartosciowe rzeczy (wartos ocenilem na ponad 0,5M) kiedy wrocilem przed komputer a bylem tylko w wc dana osoba  rzucala wemnie moimi eliksirami po czym uciekla, nawet zwierzeta mi wszystke zabil na dzialce i wykopal bloki diamentu i szmaroagdu i zlota  co na ozdobe mialem. Tacy ludzie nie powinni grac na serwerach gdyz odbieraja chec grania dalej. Wyslalem ss z logami wczoraj do moderacji gdzie nawet sie przyznal ze to zrobil, ten czlowiek potrafil napisac "napisz do moderacji" jakby twierdzil ze nie poniesie i tak rzadnych konsekwencji, albo jakby  mial w moderacji znajomych i nic z tym nie zrobia (nietety ta osoba gra dalej). Przesylam ss z wczoraj, oczywiscie rozmowy jest znacznie wiecej, lecz wyslalem chyba wszystkie kluczowe momenty, oraz zdjecie z waszej strony mapka, gdzie widac ze moje bloki diamentow zlota itd. stoja jeszcze. Mam tez znajomego co gra zemna i wie jaki stan rzeczy mialem, oraz sasiada ktorego poznalem pare dni temu i moze potwierdzic co i jak, sam ogolenie gram nie dlugo i jestem przerazony zachowaniem tego gracza, o to linki:

Dowody: 

https://imgur.com/a/1gfzycg

https://imgur.com/a/lMIC3Rm

Mam nadzieje ze ta osoba zostanie na zawsze zbanowana i nie chodzi tu nawet o cala moja zawartosc, ale ze takie przypadki tu  graja.

Edytowane przez PitWree

Godzinę temu, McStasio napisał:

Do działki dodajesz osoby na własną odpowiedzialność!

Do odrzucenia

Kto pytał????

Twój post nie wnosi nic do odwołania. Otrzymujesz 5% za offtopic. //Giecio

Edytowane przez Giecio
  • Haha 3

7 minut temu, Tede napisał:

jak miałbys nagranie ze kradnie to wtedy punkt 29 ma sens, a takto nie ma

na nje

Ale gdzie masz napisane ze trzeba miec nagrane, kto normalny nagrywa gre?? Prosze nie pisac pod tym postem jesli sie nie ma nic ciekawego do powiedzenia an temat, pozdrawiam

Edytowane przez PitWree
  • Haha 1

1 minutę temu, PitWree napisał:

Ale gdzie masz napisane ze trzeba miec nagrane, kto normalny nagrywa gre?? Prosze nie pisac pod tym postem jesli sie nie ma nic ciekawego do powiedzenia, pozdrawiam

Nic ciekawego? XD

Bez dowodów to sobie możesz podłubać conajmniej w.... 

Po za tym tak jak wyżej, dodajesz na własną odpowiedzialność, więc nie wiem jaki sens ma ta skarga. 

05.04.21r [*]

222.png

6 minut temu, kamileq27 napisał:

Nic ciekawego? XD

Bez dowodów to sobie możesz podłubać conajmniej w.... 

Po za tym tak jak wyżej, dodajesz na własną odpowiedzialność, więc nie wiem jaki sens ma ta skarga. 

Prosze nie zasmiecac postu swoimi przemysleniami i zostawic je dla siebie, pozdrawiam

To się tyczy również ciebie, bo twój post nie wnosi nic do odwołania. Otrzymujesz 5% za offtopic. //Giecio

Edytowane przez Giecio
  • Haha 1

Prosze Ludzi ktorzy nie maja nic do powiedzenia i chca sie podzielic swoimi mysleniem o nie zasmiecanie tego watku i nie pisanie na tym forum, pozdrawiam

Twój post nie wnosi nic do odwołania. Otrzymujesz 5% za offtopic. //Giecio

Edytowane przez Giecio
  • Haha 3

• Opiekun Forum
Opiekun

Do odrzucenia, powody u @McStasio, @kamileq27 i @Tede, również pozdrawiam 😊

• Superka 2

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

jestem na nie powody wyzej

𝕛𝕖𝕫̇𝕖𝕝𝕚 𝕜𝕥𝕠𝕤́ 𝕞𝕒 𝕕𝕠 𝕔𝕚𝕖𝕓𝕚𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕓𝕝𝕖𝕞, 𝕟𝕚𝕖 𝕫𝕨𝕣𝕒𝕔𝕒𝕛 𝕟𝕒 𝕟𝕚𝕖𝕘𝕠 𝕦𝕨𝕒𝕘𝕚. 𝕡𝕣𝕠𝕤𝕥𝕖

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...