Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Laukart
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku. 5%

Wyróżnione odpowiedzi

Witam.

Bana dostałem od : agatkahihi

powód : groźby dotyczące życia realnego

kiedy to się stało : dziś około 21

nick zbanowaego : Laukart

opis sytuacji : zostałem zrzucony do beczki a następnie moje itemy zostały ukradzione

długość bana : perm

nie zgadzam się z blokadą na zawsze gdyż nie wiem kto dokładnie mnie zabił i podkradł moje itemy oraz nie napisałem nicku tego gracza na chatcie ani razu wiele ośob to widziało

a więc jak napisałem zostałem zrzucony do beczki i ktoś ukradł moje itemy oraz straciłe mwiele punktów pvp następnie zdenerwowałem się i zacząłem pisać  na chatcie wszytsko co myślałem gdyż na te rzeczy wydałem bardzo wiele pieniędzy NAJPIERW DOSTAŁEM 16 H MUTE A GODZINE POTEM BANA wyszedłem z gry o 20 i potem dostałem wiadomości od kilku osób na discordzie nie wiedząc o co chodzi wbiłe mna rc i z nikąd mam bana mogę się zgodzić na bana 10 dniowego oraz usunęcie pieniędzy bo perm ban to MOIM zdaniem zbyt wiele

Pozdrawiam Laukart54180043_Zrzutekranu(59).thumb.png.cb1252e0073aada506f6eec6644200eb.pngnapisałem tylko to i bardzo za te słowa przepraszam gdyż nie wiedziałem że za to jest permBez_tytuu.thumb.png.d5e2e41c05d8c66f375bba4e494a2685.png

Edytowane przez Less_Than3
źle napisałem wzór

Dołączam ssa na podstawie którego dostałeś perma, (lepiej widocznego niż ten w odwołaniu) moim zdaniem takie słowa są absolutnie niedopuszczalne, życzenie komuś śmierci i straty rodziców jest nieakceptowalne, do odrzucenia.

image.png

Edytowane przez Less_Than3
  • Superka 1
  • Like 1
  • Dislike 1
  • Przytulas 1

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Zbanowałam cię, oczywiście za zgodą zarządu bo jako mod nie powinnam banować z tym powodem, za bardzo wulgarną wiadomość którą zamieszczam na dole. Myślę, że nie trzeba nic więcej dodawać, za takie wiadomości nie przewidujemy innych kar niż pernamentne.

Spoiler

image.png

Edytowane przez agatkahihi
dzieki lessek
  • Haha 2

[19:32:50] [main/INFO]: [CHAT] [SVip] Laukart:  dziękuje jebanemu noobowi który zajebał wszystkie moje ity masz hunta kc
[19:33:10] [main/INFO]: [CHAT] [SVip] Laukart: kc kc kc c¤¤j ci w p¤¤¤e dzieciaku
[19:33:48] [main/INFO]: [CHAT] [SVip] Laukart: j¤¤¤e cie w dziursko o straciłem 500k życze ci aby ci matka zdechła a stary uciekł z mlekiem KCKCKCK
[19:33:54] [main/INFO]: [CHAT] [SVip] Laukart: ❤️
[19:34:55] [main/INFO]: [CHAT] [SVip] Laukart: jakieś dziecko wywaliło mnei9 do beczki i 20 skórzaków się na mnie rzucilo gdy 2 hp miałem pies was
[19:35:14] [main/INFO]: [CHAT] [SVip] Laukart: w dpe jebal na c¤¤j kampicie w beczce jak karakany w śmietniku

Za odrzuceniem

• Superka 1
  • Haha 1

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Nie widzisz błędu w tym co pisałeś tylko tłumaczysz się, że nie kierowałeś tego bezpośrednio do gracza po jego nicku. Śmieszne jest dla mnie bo 500 tysięcy okej nie jest małą kwotą ale pisać takie rzeczy bo ktoś cię zabił w minecraft? Przekroczyłeś pewne granice które nie powinny zostać przekroczone jak dla mnie kara jest w 100% adekwatna do tego co zrobiłeś. Proszę następnym razem pierw pomyśleć co piszesz, a nie napisać i dopiero potem zdać sobie sprawę z tego co napisałeś bo to było żenujące.

Edytowane przez oskar
  • Superka 5

No widać że rage z strony Laukarta i trochę xD ale perm za to ewidetnie się nie należy

Jestem na Tak ponieważ zdarza się nie jednej osobie takie coś

Edytowane przez GazikBott
  • Dislike 1

W przedstawionych dowodach widać, że nie ma nigdzie podanego nicku osoby, którą obrażał. W związku z tym taki ban jest całkowicie bezpodstawny. Nie wiem czy to ma jakiś związek ze sprawą ale masz :

[19:38:02] [main/INFO]: [CHAT] [RC] Laukart został wyciszony na 15 godziny przez mordensoldier124 za Obraza Gracza[Globalnie]

Jestem na tak.

Za odrzuceniem, powody wyżej

1 godzinę temu, GazikBott napisał:

No widać że rage z strony Laukarta i trochę xD ale perm za to ewidetnie się nie należy

Jestem na Tak ponieważ zdarza się nie jednej osobie takie coś

jeśli za takie coś ktokolwiek życzy śmierci drugiej osobie to chyba pora udać się do jakiegoś specjalisty albo ograniczyć gierki mordo

realcraft forum.png

19 godzin temu, Less_Than3 napisał:

image.png

Co jak co, ale wjeżdżanie na rodziców a tym bardziej życzenia im śmierci przez klocki (???) to gruba przesada. Wstydziłabym się na Twoim miejscu w ogóle pisać to odwołanie, bo na odwołanie tamtych słów już za późno. 

Oczywiście do odrzucenia.

• Superka 2
  • Dislike 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...