Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

spoconymacius

spoconymacius

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...spoconymacius
Nick Administratora, który banował: ...XOskar tak pisze
Długość bana: ...5 dni
Kiedy to się stało?: ... wczoraj jak wynika to chyba ok 22.00
Opis sytuacji: ... Skończyłem sobie grać na realcrafcie ok.20:00 i chciałem sobie dzisiaj rano na niego wbic a wyskakuje mi że mam bana na 5 dni za wursta od oskara choć mnie nawet o 22.00 nie było i podejrzewam że mi sie ktoś włamał na konto choć miałem skomplikowane hasło ale hakerzy mogą zrobić wszytsko
Screen bana: ...

Zrzut ekranu (8).png

• Opiekun Forum
Opiekun

5 dni to kara za przyznanie się, za nieprzyznanie 10, więc zapewne się przyznałeś do cheatów i dostałeś bana, a teraz wkręcasz nam żałosną bajeczkę o hakerach, żebyś tylko dostał unbana. Oczywiście nie było mnie wtedy przy tym, dlatego @oskar musi się wypowiedzieć.

Do odrzucenia

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

2 minuty temu, thomass napisał:

5 dni to kara za przyznanie się, za nieprzyznanie 10, więc zapewne się przyznałeś do cheatów i dostałeś bana, a teraz wkręcasz nam żałosną bajeczkę o hakerach, żebyś tylko dostał unbana. Oczywiście nie było mnie wtedy przy tym, dlatego @oskar musi się wypowiedzieć.

Do odrzucenia

Gdy tylko admini zobaczą kto o tej prze i zjakiego ip chłop wbijał to sie upewnią

• HeadAdmin
HeadAdmin

Nie wiem jak wygląda kwestia z włamaniem na konto, musi to sprawdzić ktoś inny jednak osoba sprawdzana przyznała się do używania Wursta.

• Like 1

34 minuty temu, oskar napisał:

Nie wiem jak wygląda kwestia z włamaniem na konto, musi to sprawdzić ktoś inny jednak osoba sprawdzana przyznała się do używania Wursta.

Do odrzucenia 

05.04.21r [*]

222.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...